Medvedev, despre Uniunea Europeană şi Ucraina: Europenii „vor îngheţa chinuitor în caselor lor”. Ucraina poate să dispară de pe harta lumii

Medvedev, despre Uniunea Europeană şi Ucraina: Europenii „vor îngheţa chinuitor în caselor lor”. Ucraina poate să dispară de pe harta lumii

Mesajul numit „Păcatele lor (De ce nu este vinovată Rusia)”, cuprinde ameninţări la adresa europenilor, care, potrivit lui Medvedev „vor îngheţa chinuitor în caselor lor în această iarnă”.

„Prostuţii europeni au fost cinic amăgiţi de americani, obligaţi fiind să suporte cele mai dureroase consecinţe ale sancţiuni care lovesc ţările UE. Europenii obişnuiţi vor îngheţa chinuitor în caselor lor în această iarnă”, a afirmat fostul preşedinte al Federaţiei Ruse.

Rusia nu este de vină „de faptul că în Europa şi SUA este cea mai mare inflaţie din ultimele decade, multe firme din ţările UE şi SUA au pierdut investiţiile de multe miliarde în economia Rusiei, de faptul că birocraţii nebuni, care îşi spun conducerea UE, au pierdut definitiv legătura cu realitatea şi obligă bieţii ucraineni să-şi sacrifice vieţile pentru aderarea la UE”, a mai scris Dmitri Medvedev.

Totodată, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei a ameninţat şi Ucraina cu „dispariţia”: „În consecinţa a ceea ce se întâmplă acum, Ucraina poate pierde şi resturile de statalitate şi suveranitate şi să dispară de pe harta lumii”. În aceeaşi ordine de idei, Medvedev a declarat în luna iunie că în doi ani, Rusia va şterge de pe hartă Ucraina .

Referitor la NATO, Medvedev afirmă „continuă, în pofida logicii şi a bunului simţ, să se apropie de graniţele Rusiei, creând o ameninţare reală privind un conflict mondial şi moartea unei bune părţi din umaninate.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?