Medvedev susține că Rusia duce o bătălie cu Satana

Medvedev susține că Rusia duce o bătălie cu Satana

Fostul preşedinte al Federaţiei Ruse şi vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, a afirmat, vineri, că războiul declanșat de Rusia în Ucraina este un conflict sacru cu Satana, atenționând că Moscova are capacitatea de a-i trimite pe toți dușmanii ei în focul Gheenei, relatează Reuters, conform Agerpres .

Dmitri Medvedev susține că Rusia se luptă în Ucraina cu „narcomani nazişti nebuni”. FOTO AFP

Invazia Ucrainei de către Rusia a omorât zeci de mii de oameni și a dezlănțuit cea mai mare confruntare cu Occidentul de la criza rachetelor din Cuba în anul 1962, când superputerile Războiului Rece au fost cel mai aproape de războiul nuclear.

Medvedev a afirmat că Rusia se luptă în Ucraina cu „narcomani nazişti nebuni” ajutați de aliații occidentali, despre care a afirmat că „le curge saliva pe bărbie din cauza degenerării”.

Atât Ucraina, cât și Occidentul au respins de nenumărate ori acuzațiile liderului de la Kremlin, conform cărora Ucraina este condusă de fasciști care îi persecută pe rusofoni. Cu toate acestea, aceștia consideră războiul ca pe o monopolizare brutală de teritorii de către Rusia.

Fostul președinte rus a afirmat într-un mesaj cu prilejul Zilei Unității Naționale a Rusiei, marcată pe 4 noiembrie, că îndatorirea patriei este „să-l oprească pe conducătorul suprem al Iadului, orice nume ar folosi - Satan, Lucifer sau Iblis".

În plus, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse a afirmat că Rusia deține arme diverse, inclusiv capacitatea de „a-i trimite pe toţi duşmanii noştri în focul Gheenei”, utilizând un termen ebraic frecvent tradus ca Iad.

Conform fostului lider al Rusiei, armele lui Satan sunt „minciuni foarte complexe. Şi arma noastră este adevărul. De aceea cauza noastră este dreaptă. De aceea victoria va fi a noastră! Sărbători fericite!".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani