Meghan Markle ar putea candida pentru un loc în Senatul SUA pentru a o înlocui pe regretata Dianne Feinstein

Meghan Markle ar putea candida pentru un loc în Senatul SUA pentru a o înlocui pe regretata Dianne Feinstein

Meghan Markle este gata să înceapă o nouă etapă în carieră. Sunt zvonuri în presa din SUA conform cărora soția Prințului Harry vrea să intre în politică, având convingerea că femeile pot schimba lumea. Numele actriței a fost vehiculat ca înlocuitor al senatorului californian, Dianne Feinstein , care s-a stins din viață zilele trecute. Așa că, au început să apară zvonuri despre implicarea Ducesei de Sussex în partidele politice și aspirația ei la acel scaun, potrivit DailyMail .

FOTO: Getty Images

Senatorul californian, Dianne Feinstein, cea mai longevivă femeie din Senatul SUA, a murit joi seară, la 90 de ani. În ultimul an de viață, s-au pus multe întrebări referitoare la starea ei mintală, însă și-a dus la bun sfârșit cariera cu multă mândrie. În luna februarie a acestui an, ea a anunțat că nu va candida pentru un nou mandat în Senat. N-a mai durat mult și s-a stins din viață. Acum, se caută un înlocuitor, care să-i ocupe scaunul în Senat.

Au început să apară diverse zvonuri cu privire la Ducesa de Sussex, care i-ar putea locul lui Feinstein. Pentru a lămuri lucrurile, un guvernant pe nume Gavin Newsom, cel care va alege cine vine în locul Diannei, a făcut declarații cu privire la aceste vehiculații legate de soția Prințului Harry.

„Meghan are cu siguranță șanse mici, dar cum este politica americană în aceste zile nu este o imposibilitate. S-au întâmplat și lucruri mai nebunești”, a spus Newsom. „Nu sunt atât de multe femei care să se potrivească. De aceea, numele lui Meghan este vehiculat”.

De la sosirea în California, împreună cu soțul ei, prințul Harry, în 2020, Meghan și-a cultivat contactele politice. Ducesa de Sussex este prietenă apropiată cu feminista Gloria Steinem, o forță puternică în Partidul Democrat. Aceasta i-ar fi făcut cunoștință cu mai mulți oameni importanți din politica de peste Ocean.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ar fi primul val al ofensivei”

2 Povestea „Regelui Cripto” care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, dar a ajuns să fie răpit, bătut și arestat

3 Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi adolescenți. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?