Melania Trump, o prezență tot mai discretă. Speculațiile despre relația cu Donald Trump. „Rămâneți pe fază”

Melania Trump, o prezență tot mai discretă. Speculațiile despre relația cu Donald Trump. „Rămâneți pe fază”

Extrem de discretă la Casa Albă, dar și mai rezervată de când a plecat de la Washington. Nimeni nu știe, la ora actuală, dacă Melania Trump își va face apariția, sau nu, în campania electorală, alături de soțul ei.

Melania Trump, o prezență discretă și enigmatică FOTO Shutterstock

Distantă și enigmatică, fostul model născut în Slovenia a lipsit în mod vizibil, în timp ce soțul său, Donald Trump se luptă a treia pentru presedinție. De asemenea, ea nu l-a însoțit la nicio ședință de judecată, potrivit AFP .

Primul proces penal al lui Donald Trump începe luni, iar planurile Melaniei rămân neclare. Absențele ei sunt neobișnuite în Statele Unite, unde norma este ca soții politicienilor să manifeste solidaritate în vremuri de criză, ceea ce a alimentat zvonuri despre relația de cuplu.

Posibila revenite în lumina reflectoarelor: „Rămâneți pe fază”

La începutul lunii aprilie, Melania l-a însoțit pe Donald Trump la un eveniment major de strângere de fonduri, la care republicanii au strâns peste 50 de milioane de dolari pentru campania lui prezidențială. Și pe 20 aprilie, ea urmează să participe la o strângere de fonduri pentru un grup de conservatori LGBTQ, așa-numiții Republicani din cabană.

Este greu de spus dacă fosta primă doamnă începe să-și facă apariții minime pentru a reduce speculațiile despre cuplu sau din dorința de a-și ajuta soțul să recâștige locul la Casa Albă, în luna noiembrie.

Pentru Katherine Jellison, profesor de istorie la Universitatea Ohio și specialist în cupluri prezidențiale, aparițiile la strângere de fonduri ilustrează o schimbare semnificativă a Melaniei Trump.

Sunt doar câteva apariții, dar par să fie semne că ea își uşurează drumul înapoi în viața publică – și în campania lui Trump”, a declarat Jellison pentru AFP.

Melania Trump însăși a sugerat o astfel de revenire într-un schimb de replici foarte scurt cu jurnaliștii, la mijlocul lunii martie.

Rămâneți pe fază”, a spus ea cu un zâmbet, purtând o perechem mare de ochelari de soare.

Preferința pentru anumite evenimente și criticile din trecut

Potrivit lui Jellison, fosta primă doamnă ar putea prefera evenimente precum cele la care participă în aprilie.

Ea pare mai confortabilămeargă la aceste evenimente, mai degrabă decât activitățile obișnuite de campanie politică pentru un soțul său – strângeri de mâini și discuții mici cu o mulțime de alegători”, a spus Jellison.

Acest stil, crede ea, este mai potrivit pentru Jill Biden, al cărei soț, președintele Joe Biden, este rivalul democrat al lui Donald Trump la alegerile din noiembrie.

Jill Biden traversează în mod regulat țara, fără să se teamă să se aventureze în state aprig disputate. Și la începutul lunii martie, ea a lansat o inițiativă de mobilizare a alegătorilor.

Melania Trump, pe de altă parte, a fost criticată pentru aparițiile sale publice majore anterioare. Discursul ei la convenția de nominalizare a republicanilor din 2016 a fost ridiculizat, cu un motiv bine întemeiat: pasaje întregi au fost preluate dintr-un discurs al fostei prime doamne, Michelle Obama.

Ea s-a confruntat, de asemenea, cu critici în legătură cu călătoriile întreprinse în calitate de primă doamnă, în special când a vizitat copiii migranți nou sosiți într-un adăpost de lângă granița cu Mexic. Melania a purtat o jachetă cu mesajul: „Chiar nu-mi pasă. Ție?”, scris pe spate. De atunci, ea a fost prudentă și precaută în aparițiile ei publice .

Ea a rupt tăcerea într-un interviu în 2018. Când a fost întrebată despre presupusa infidelitate a soțului ei cu starul porno, Stormy Daniels, ea l-a asigurat pe cel care a întrebat că are „lucruri mult mai importante la care să se gândească”.

Plățile pe care Donald Trump le-a autorizat actriței de film pentru adulți, cu puțin timp înainte de alegerile din 2016, au fost cele care au dus la primul său proces penal. Selecția juriului începe luni, la New York. Cu Melania sau nu, este de așteptat să fie prezent și fostul președinte.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro