Meleşcanu s-a înscris în platforma Forţa Naţională

Meleşcanu s-a înscris în platforma Forţa Naţională

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a anunţat vineri că s-a înscris în platforma Forţa Naţională cu convingerea că proiectul politic la care a aderat va deveni, în curând, "o alternativă".

"Astăzi m-am înscris în platforma Forţa Naţională, cu convingerea că experienţa şi spiritul de echilibru pe care le am vor contribui la modernizarea României şi la reforma marilor sisteme publice, la întărirea coeziunii sociale şi a stabilităţii politice în interesul tuturor românilor. Ca diplomat, susţin parcursul european şi atlantic al României, parteneriatele strategice şi relansarea relaţiilor cu toate statele, nu numai din Europa, ci şi din Asia, Africa şi America Latină. Apreciez în mod deosebit contribuţia diasporei româneşti din Europa şi din lume ca factor civilizator şi de progres economic, social şi cultural", a scris Meleşcanu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

El consideră că Forţa Naţională va fi "un proiect identitar al tuturor românilor care vor să trăiască într-o Românie civilizată, europeană şi prosperă".

"Sunt convins că noul proiect politic la care am aderat va deveni în curând o alternativă la partidele tradiţionale şi un proiect identitar al tuturor românilor care vor să trăiască într-o Românie civilizată, europeană şi prosperă", a menţionat Meleşcanu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...