Meleşcanu s-a înscris în platforma Forţa Naţională

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a anunţat vineri că s-a înscris în platforma Forţa Naţională cu convingerea că proiectul politic la care a aderat va deveni, în curând, "o alternativă".

"Astăzi m-am înscris în platforma Forţa Naţională, cu convingerea că experienţa şi spiritul de echilibru pe care le am vor contribui la modernizarea României şi la reforma marilor sisteme publice, la întărirea coeziunii sociale şi a stabilităţii politice în interesul tuturor românilor. Ca diplomat, susţin parcursul european şi atlantic al României, parteneriatele strategice şi relansarea relaţiilor cu toate statele, nu numai din Europa, ci şi din Asia, Africa şi America Latină. Apreciez în mod deosebit contribuţia diasporei româneşti din Europa şi din lume ca factor civilizator şi de progres economic, social şi cultural", a scris Meleşcanu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

El consideră că Forţa Naţională va fi "un proiect identitar al tuturor românilor care vor să trăiască într-o Românie civilizată, europeană şi prosperă".

"Sunt convins că noul proiect politic la care am aderat va deveni în curând o alternativă la partidele tradiţionale şi un proiect identitar al tuturor românilor care vor să trăiască într-o Românie civilizată, europeană şi prosperă", a menţionat Meleşcanu. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / 30 de filiale județene ale Pro România își negociază trecerea la PSD. Tudose: Ponta va rămâne de po…

2 Informație / Eu rămân, Mafia va pleca! / Vela îl aduce pe Berbeceanu să-i țină spatele după ce a fost amenințat de…

3 Mafia din MAI, în corzi! Mesajul lui Traian Berbeceanu!

4 ALERTĂ / Firea a băgat Capitala României în faliment? STB a depus garanție la Fisc sediul și parcul de autobuze …

5 Când scapă statul român de porcii plantați de Dragnea în funcții cheie? Citiți și voi ce-a făcut ăsta!

recomandări

Te ia DNA: BĂDULESCU ALINA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Avem apă pe Marte. Dar viață?