Mergea și Tecău, adversari în optimile probei de dublu la Mastersul de la Roma

Mergea și Tecău, adversari în optimile probei de dublu la Mastersul de la Roma

Tenismenii români Florin Mergea și Horia Tecău vor fi adversari în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP World Tour Masters 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 3.288.530 euro, după ce Mergea și indianul Rohan Bopanna s-au impus cu 6-3, 6-4 în fața argentinienilor Leonardo Mayer/Juan Monaco.

Mergea și Bopanna, care duminică au câștigat titlul la Mastersul de la Madrid, s-au impus în 62 de minute și vor juca în optimi cu perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, a treia favorită, care a intrat direct în această fază a competiției.

Cuplul româno-indian și-a asigurat un cec de 12.670 euro și 90 de puncte ATP.

Tecău l-a învins se două ori anul acesta pe Mergea, dar acesta făcea pereche cu britanicul Dominic Inglot (la Australian Open în sferturi și la Miami în primul tur). Totodată, Tecău și Rojer au pierdut de două ori în 2015 în fața lui Bopanna (cu Daniel Nestor ca partener), în finală la Sydney și în semifinale la Dubai. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

3 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

4 Așa o fi, cum zice omul ăsta?

5 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?