Merită să pariezi pe propria echipă sportivă?

Merită să pariezi pe propria echipă sportivă?

Una dintre așa-numitele legi privind pariurile sportive este că nu ar trebui să pariezi pe echipe în care ți-ai pus emoțiile. Dacă îți pasă, atunci nu poți fi obiectiv, iar dacă nu ești obiectiv, atunci iei decizii proaste - sau cel puțin așa se spune. Întrebarea, desigur, este dacă acest lucru are de fapt vreun sens. Există o mulțime de așa-zise legi pe care le urmăm pentru că ni s-a spus să le urmăm, dar să le punem la îndoială din când în când este un lucru bun. Haideți să aruncăm o privire înainte de a începe să vă faceți alegerile:

Pro

Cu cât știi mai multe despre echipele care joacă un meci, cu atât ai mai multe șanse să iei o decizie bună. Este mai ușor să faci o analiză aprofundată a unui joc atunci când implică echipa dvs. favorită care joacă împotriva unui rival decât să vă entuziasmați să descompuneți un thriller între Backwoods State și Upper Armpit Tech. Dacă motivația este o problemă în handicapul tău uneori, atunci să pariezi pe echipele în care ai investit ar putea fi o soluție bună pentru tine. Cu cât sunteți mai familiarizat cu o echipă, cu atât mai mult veți avea o idee despre cât de sănătoși sunt jucătorii, cine ar putea juca accidentat, cine este posibil să găsească un loc nou și nedorit pe bancă și așa mai departe. Acest lucru v-ar putea ajuta să găsiți un avantaj dacă ceea ce știți nu este cunoscut pe scară largă de către publicul parior. Îi veți cunoaște bine pe antrenorii din echipa dumneavoastră - punctele forte, punctele slabe și tendințele lor. De asemenea cunoașterea antrenorilor este o mare sursă de avantaj în handicapul de pronosticuri - mai ales atunci când pariați pe fotbalul universitar. Dacă te hotărăști să pariezi pe echipa ta preferată, atunci folosește o casă de pariuri de încredere. Puteți găsi recenzii și o puteți alege pe cea potrivită pe globusbet.com.

Contra

Unii oameni pur și simplu nu sunt capabili să își controleze emoțiile și să facă un pariu care are sens dacă asta înseamnă să pariezi pe echipa ta să piardă. Dacă poți fi conștient de tine însuți în acest fel, atunci nu este o problemă, dar nu oricine poate fi - sau este dispus să fie. Dacă nu ești obiectiv, atunci ai putea paria prea mult pe echipa ta pentru că ai impresia că avantajul este mai mare decât este, sau ai putea paria prea puțin pe adversarul tău pentru că nu crezi că avantajul lor este atât de mare pe cât este. Jucând aceste jocuri fără o atitudine obiectivitate ar putea fi brutal pentru bankroll-ul tău. Mai devreme am vorbit despre faptul că a cunoaște foarte bine o echipă poate fi un avantaj, deoarece cunoașterea echipei este deja jumătate din succes. Problema, însă, apare atunci când nu pui eforn în a cunoaște cât mai bine echipa. Dacă știi tot ce este de știut despre echipa ta și mult mai puțin despre adversar, atunci va fi greu să iei o decizie de succes.

Concluzia

Pariind în mod regulat pe și împotriva echipelor tale nu este o opțiune rea, iar rezultatele nu sunt mai rele decât pariind pe alte echipe. Există un motiv important pentru asta - mai important decât orice atunci când faci un pariu este ca acel pariu să aibă sens. Trebuie să ai suficientă încredere în tine pentru a nu face un pariu atunci când nu ai un avantaj, indiferent de cine joacă, și nu trebuie să pariezi pe un meci pentru a te bucura de vizionarea lui. Dacă poți vedea același lucru, atunci poți ignora și tu această "lege", dar dacă nu poți, atunci a sosit timpul să reconsideri lucrurile.


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

3 Așa o fi?

4 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

5 Sexsomnia / O tulburare de somn jenantă despre care nimeni nu vrea să vorbească