Meryl Streep era cât pe ce să nu fie distribuită în „Diavolul se îmbracă de la Prada”: „Nu a fost amuzantă nicio zi din viața ei”

Meryl Streep era cât pe ce să nu fie distribuită în „Diavolul se îmbracă de la Prada”: „Nu a fost amuzantă nicio zi din viața ei”

Acum este practic imposibil să ne imaginăm „Diavolul se îmbracă de la Prada” fără interpretarea curajoasă a lui Meryl Streep în rolul de editor al revistei de modă Miranda Priestly, dar cea care a câștigat de trei ori premiul Oscar, era cât pe ce să nu primească rolul, a declarat producătorul filmului, Wendy Finerman, pentru podcastul „Hollywood Gold”.

Meryl Streep în rolul de editor al revistei de modă Miranda Priestly

„Iar Meryl, oamenii au crezut că suntem nebuni. Adică, m-au sunat oameni care m-au întrebat: «Ți-ai ieșit din minți? Nu a fost amuzantă nicio zi din viața ei»”, a declarat Finerman pentru Daniela Taplin Lundberg, gazda podcastului, într-un episod publicat miercuri, potrivit CNN.

„Ea a fost amuzantă și ei s-au înșelat, dar acesta a fost în mod clar un alt fel de rol pentru ea”, a adăugat Finerman, în timp ce Lundberg a amintit interpretările mai comice ale lui Streep în „She-Devil” și „Death Becomes Her”.

Înainte de 2006, când a fost lansat „Diavolul se îmbracă de la Prada”, Streep a fost aclamată ca o actriță predominant dramatică, cunoscută pentru interpretările sale premiate cu Oscar în „Sophie's Choice” și „Kramer vs. Kramer”.

În cele din urmă a primit încă o nominalizare la Oscar pentru interpretarea rolului Miranda Priestly, editorul care inspiră teroare angajaților săi, inclusiv asistentelor sale, interpretate de Anne Hathaway și Emily Blunt.

Personajul, creat pentru prima dată de Lauren Weisberger în romanul cu același nume din 2003, este recunoscut pe scară largă ca fiind inspirat de editorul Vogue Anna Wintour.

„Cred că (distribuirea lui Streep) a făcut parte din distracția neașteptatului”, a adăugat Finerman, înainte de a-și aminti de procesul de lucru cu legendara actriță și de vizitarea casei acesteia cu dosare pline de idei pentru film.

„(Streep) mă sună și mă întreabă: «Wendy, ce mai ai? Unde este totul?». Este uimitoare”, a spus Finerman. „A rămas în personaj tot timpul. Mi-a spus foarte clar că își face alegerile și se ține de ele", a mai spus Finerman, adăugând că Streep a ales peruca gri, devenită acum iconică, pentru rol, chiar dacă studioul a avut „unele rezerve în legătură cu ea”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?