Mesaje de Anul Nou 2023. Idei de urări și felicitări de Revelion

Mesaje de Anul Nou 2023. Idei de urări și felicitări de Revelion

Anul 2023 se apropie cu repeziciune, aşa că nu uitaţi să le transmiteţi apropiaţilor cele mai calde gânduri. Iată o selecţie de urări de Anul Nou pe care le puteţi trimite familiei, prietenilor sau șefilor.

Idei de urări și felicitări de Revelion 2023. Foto: Arhivă

Felicitări cu mesaje haioase de Anul Nou

Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!

Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

Un an nou, cu certificat de garanţie. Oferta valabilă doar în noaptea de 31 Decembrie 2022 – 1 Ianuarie 2023!”

„Nu vă voi ura mai mult succes. Ați avut deja destul. 2023 ar trebui să fie anul meu! La mulţi ani, mie!”

„Anul nou cu veselie, facturi mici la energie, un Tesla în garaj, că nu-i trebuie ambreiaj, virușii să te-ocolească, conturile să îți crească, și la voi dar și la noi. La mulți ani 2023!”

Noul An să va aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!

Acest SMS va exploda în 5, 4, 3, 2, 1… LA MULTI ANI!!!“

Felicitări cu mesaje creștine de Anul Nou

La mulți ani și buni! Domnul să-ți străjuiască inimă cu sfințenie și dragoste spre împlinire, creștere și desăvârșire lăuntrică!”

Noul an, încă mititel și plăpând, să aducă belșug de credința și bucurie în suflet! Domnul să va dea sănătate și împliniri!”

La mulți ani cu sănătate, Domnul să vă dea de toate! Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc! La mulți ani!”

Sa va dea Bunul Dumnezeu sănătate pe calea vieții, înțelepciune în cuvânt și oameni sinceri alături. La mulți ani și buni!”

Mesaje de Revelion 2023 pentru familie

„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani!

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul an, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!

Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate, Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La mulţi ani!”

Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!“

Aho Aho, e Anul nou/ Şi găina-i fără ou/ Şi cucoşu’ fără guşă/ Dă-mi şi mie un leu mătuşă!”

Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”

Pentru vremurile bune, recunoştinţă. Pentru cele rele, multă speranţă. Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit! La mulţi ani 2023

Mesaje de Anul Nou pentru îndrăgostiți

„Din 60 de secunde te-aş iubi 59 pentru ca într-o secundă să iau aer şi să te pot iubi în continuare …La mulţi ani cu 1 minut înainte de 2023”

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!”

„Viața mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!“

E timpul să începem un alt an şi e timpul să îmi pun dorinţe pentru tine… ca fiecare zi ce urmează să îţi rezerve o bucurie specială! La multi ani!”

Îţi doresc ca în anul 2023 să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8760 ore de înţelepciune, 525600 minute de distracţie şi în final 31536000 de secunde petrecute alături de mine!”

Dacă ar trebui să-mi pun trei dorințe, mi-aș dori să fiu cu tine întotdeauna, să te iubesc toată viaţa și să am inima ta mereu. La mulți ani!”

Voi fi mereu lângă tine, în fiecare an, în fiecare clipă! La mulţi ani”

Mesaje de Anul Nou pentru șefi

Un nou an vine cu noi obiective. Fie ca 2023 să se dovedească a fi un an de succes în viața dumneavoastră! Cerul este limita. La mulţi ani!”

Un an mai bogat în împliniri și mai înalt în aspiraţii. La mulţi ani!

Ultimele zile ale anului 2022 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2023 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri! La mulţi ani!

„Noul an sa vă fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, fericire și nu în ultimul rând sănătate!”

La începutul unui nou an, vreau să vă urez un 2023 plin cu succese. Fie ca Dumnezeu să vă presare calea cu ingredientele potrivite de care aveți nevoie pentru a reuși! La mulți ani!

Mesaje de Revelion pentru prieteni

„Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai înalte realizări”

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2023!”

Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani”!

Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi pornește la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!”

„Un an nou mai bun, cu pace şi linişte în suflet şi cu multă dragoste în inimă. La mulţi ani 2023!

„Lasă vârtejul momentelor fericite să te înconjoare pe tot parcursul anului! Dumnezeu să te binecuvânteze! La mulți ani!”

În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2023 minunat!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990