Mesajele primite de tânăra ucisă din gelozie de ziua ei: „Nu renunţ, orice ar fi"

Mesajele primite de tânăra ucisă din gelozie de ziua ei: „Nu renunţ, orice ar fi"

Femeia în vârstă de 33 de ani a fost înjunghiată mortal de fostul iubit, venit din Italia cu doar câteva zile în urmă.

Andra, tânăra ucisă din gelozie de ziua ei, de fostul iubit

Cazul tinerei de 33 ani ucisă de fostul iubit, vineri, în Cartierul Militari din București, în timp ce se pregătea să-și aniverseze ziua de naștere, scoate la iveală noi detalii din viața celor doi parteneri.

Bărbatul venise cu patru zile în urmă din Italia, acolo unde lucra în construcții, pentru a reînnoda legătura cu Andra, fata pe care o știa de acum 16 ani.

Pe rețelele de socializare el a scris de multe ori mesaje femeii pe care o considera prima lui dragoste. Ea îşi schimbase locul de muncă şi dorea să înceapă o viaţă nouă.

"N-am renunţat, mă! Şi nici nu renunţ. Orice ar fi", a fost unul dintre mesaje. Mai mult, și-a sunat și prietenii să le spună că o omoară sau că îi dă cu acid pe față, ceea ce duce la concluzia că și-a premeditat fapta.

Pe 13 decembrie, când a venit din Italia, a mers direct la aeroport la locuința fetei, oferindu-i flori și un cadou. Au petrecut împreună și în zilele următoare.

În ziua tragediei, cei doi se aflau în apartamentul femei, împreună cu vărul acesteia, și așteptau musafiri. Între ei s-a iscat o discuție mai aprinsă iar individul a luat un cuțit din bucătărie și a înjunghiat-o. Tânăra a încercat să fugă din apartament, a ajuns până la ușa liftului și s-a prăbușit.

Potrivit prietenilor fetei, ea se plângea de violența bărbatului, că este foarte posesiv și că ar vrea să depună ordin de restricție.

De altfel, individul este recidivist. El a fost condamnat la închisoare după o tâlhărie și eliberat în 2014, iar acum riscă să stea după gratii 25 de ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură de proporții la Rapid: Mircea Lucescu, contract pe 5 ani ca manager general

2 Cele mai noi date despre pensionarii din România

3 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

4 Vă prezentăm imagini cu noi consilieri aleși în Burnley și Leeds...

5 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”