Mesajul emoționant transmis pe rețelele sociale de actrița Monica Odagiu

Mesajul emoționant transmis pe rețelele sociale de actrița Monica Odagiu

Monica Odagiu face, la 27 de ani, un bilanț al ultimelor 12 luni din viața ei. Actrița a transmis un mesaj plin de emoție, în care a mărturisit ce înseamnă pentru ea acest moment aniversar.

Monica Odagiu sărbătorește împlinirea a 27 de ani, după câteva luni de șoc emoțional puternic. Actrița a accidentat mortal un tânăr care traversa strada neregulamentar și a fost puternic afectată.

La scurt timp după ce a realizat impactul evenimentului rutier, Monica Odagiu a izbucnit în lacrimi.

Acum, la câteva luni de la tragedie, Monica Odagiu încearcă să-și revină în plan emoțional și să aprecieze fiecare lucru pozitiv care i se întâmplă.

27 de ani plini cu de toate.

S-au întâmplat atât de multe lucruri, unele bune, altele mai puțin bune, unele excepționale, altele dezastruoase, iar ce am reușit să înțeleg până la urmă, prin tot haosul din mintea și din sufletul meu, este că viața într-adevăr merită traită, cu toate ale ei, iar eu am de gând să mă bucur de ea cu tot ce sunt!

Mulțumesc pentru gânduri! Vă trimit iubire! Sunteți maxim de țucați, nebunii mei”, a scris actrița pe Instagram.

Ancheta demarată după accidentul din data de 9 aprilie este la un pas de finalizare, iar dosarul ar putea fi închis cu concluzia că a fost un accident survenit din vina pietonului.

Conform oamenilor legii, Monica Odagiu a respectat regulile de circulație, iar reacția sa după impact a fost adecvată situației în cauză. De aceea, actrița nu s-a ales cu dosar penal.

Fotografii: @monicaodagiu


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?