Messi – PSG, război încheiat după 6 zile: Anunțul oficial al clubului francez

Messi – PSG, război încheiat după 6 zile: Anunțul oficial al clubului francez

Sancţiunea lui Lionel Messi pentru escapada sa în Arabia Saudită a luat sfârşit, odată cu revenirea la antrenamente, luni, a starului argentinian, a anunţat clubul de fotbal Paris Saint-Germain.

"Leo Messi a revenit la antrenamente luni dimineaţă", a indicat clubul pe contul său de Twitter, postând o fotografie cu jucătorul argentinian în acţiune. Practic, suspendarea sa a durat 6 zile. El fusese suspendat, marţea trecută, de clubul parizian după o călătorie promoţională în Arabia Saudită fără acordul clubului.

Messi nu a jucat în meciul din Ligue 1 câştigat cu Troyes (3-1), duminică, dar va reveni pentru partida de campionat cu Ajaccio, din etapa a 35-a, sâmbăta viitoare, pe Parc des Princes. Messi şi-a cerut scuze "faţă de club" şi de "coechipierii" săi de la Paris Saint-Germain, după ce a plecat, la începutul săptămânii trecute, în Arabia Saudită fără acordul conducerii.

"Am crezut sincer că vom avea o zi liberă după meci, aşa cum s-a întâmplat în săptămânile precedente", a explicat, în spaniolă, jucătorul într-un scurt videoclip postat, vineri, pe Instagram. PSG deschisese o procedură disciplinară împotriva atacantului argentinian, care a fost suspendat, după călătoria sa în Arabia Saudită. Presa speculase că suspendarea va dura două săptămâni, informaţie pe care clubul nu a confirmat-o.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”