Messi, dărâmat după umilința cu Arabia Saudită. Presa din Argentina: „Prăbușire în Qatar”

Messi, dărâmat după umilința cu Arabia Saudită. Presa din Argentina: „Prăbușire în Qatar”

Formaţia Arabiei Saudite a produs prima mare surpriză a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, prin victoria reuşită în faţa dublei campioane mondiale Argentina, scor 2-1.

Argentina - Arabia Saudită, 1-2. FOTO FIFA World Cup

Arabia Saudită a reuşit una dintre cele mai mari surprize din istoria competiţiei, punând capăt unei serii a sud-americanilor de 36 de meciuri consecutive fără înfrângere.

"Prăbuşire în Qatar", titrează cotidianul La Nacion, potrivit căreia Argentina "şi-a complicat soarta la Cupa Mondială", iar cele două goluri ale saudiţilor "au îngheţat echipa" şi "au îngenunchiat-o", scrie Agerpres .

Ziarul de mare tiraj Clarin a scos în evidenţă "lovitura grea pentru Argentina". Potrivit cotidianului, Arabia Saudită a câştigat meciul "cu o rafală şi a surprins lumea".

Site-ul Infobae subliniază că Argentina a suferit "o înfrângere neaşteptată la debut şi a rămas fără marjă de eroare la Cupa Mondială".

"Este o lovitură foarte grea, o înfrângere care doare, dar trebuie să continuăm să avem încredere în noi. Echipa noastră nu va renunţa, vrem să învingem Mexicul, în meciul următor", a spus Messi, la finalul partidei disputate marți, la Cupa Mondială din Qatar, conform sursei citate.

Selecţionata Argentinei a deschis scorul prin Lionel Messi, în minutul 10, din penalty, dar „șoimii verzi” au dat lovitura în debutul reprizei secunde, când au punctat prin Saleh Alshehri (48) şi Salem Aldawsari (53), la interval de doar câteva minute.

Naționala lui Messi va juca partida secundă din faza grupelor sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 21.00, pe Lusail Stadium - Al Daayen.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

3 Citiți și judecați voi...

4 „De ce stă Spania cu sute de tancuri și sisteme de apărare aeriană? Împotriva cui vor să le folosească?”

5 Așa o fi?