Metrorex are un nou Consiliu de Administraţie

Metrorex are un nou Consiliu de Administraţie

Metrorex are un nou Consiliu de Administraţie, din care fac parte Ştefan Paraschiv, Mihnea Jida, Răzvan Andrei Terecoasă, Adrian Gabriel Dumitriu şi Mihaela Urzică, a anunţat joi Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii.

"Ştefan Paraschiv a fost între 2017 şi 2020 preşedinte al CA Romaero. Are o experienţă de 15 ani în strategii de afaceri, leadership şi managementul vânzărilor, pentru companii din ţară şi din străinătate. Absolvent de ASE, are studii perfecţionate în străinătate", se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, Mihnea Jida - avocat, membru al Baroului Bucureşti din 2012 - are studii şi stagii de pregătire în străinătate - în Elveţia şi la Paris. Acesta este absolvent al Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti.

Totodată, Răzvan Andrei Terecoasă are experienţă de peste 12 ani în domeniul bancar (BCR, Eximbank, Bancpost, Citibank) şi este absolvent de ASE.

Adrian Gabriel Dumitriu - CFO Chimcomplex, CFO Alstom, CEO Electroputere - a studiat la ASE şi şi-a perfecţionat studiile la Paris, cu un masterat (EMBA) la Conservatoire National des Arts et Metiers.

"Mihaela Urzică - director de strategie la OMV Petrom. Timp de 4 ani, a fost finance manager pentru OMV, în mai multe ţări din Africa de nord. Anterior, a lucrat la Petrom şi Toyota România ca manager de proiect, consultant, respectiv finance manager", se mai spune în comunicat. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scandalul ia amploare! Răsturnare de situație în dosarul banilor șterpeliți din fondul Direcţiei de Informaţii…

3 Jeguri ordinare! / Cîțu, o nouă numire cu cântec

4 Scuipați aici! / Căca-ne-am în ea de țară, care hrănește la sân toți șobolanii în timp ce bietul popor ia drumul…

5 VIDEO „Omor 7-8, ultimul mi-l trag eu în cap“ / Apoi au venit mascații peste el și l-au săltat