Metrorex: Pe Magistralele 1, 2 şi 3 au fost introduse în circulaţie trenuri suplimentare pentru fluidizarea traficului

Metrorex: Pe Magistralele 1, 2 şi 3 au fost introduse în circulaţie trenuri suplimentare pentru fluidizarea traficului

Metrorex a introdus, marţi, trenuri suplimentare pe Magistralele 1, 2 şi 3 pentru fluidizarea traficului de călători la metrou, potrivit unui comunicat al companiei.

"Metrorex a luat măsuri de fluidizare a traficului de călători la metrou, pentru evitarea supraaglomerării de la orele de vârf. Pentru ca circulaţia să se desfăşoare în condiţii depline de siguranţă şi confort, pe Magistralele 1, 2 şi 3 au fost introduse în circulaţie trenuri suplimentare; s-a luat în considerare evitarea sosirii simultane a trenurilor în staţiile unde se înregistrează trafic mare de călători; a fost suplimentat personalul de conducere a trenurilor pentru micşorarea timpilor de întoarcere a metrourilor la capetele de magistrale", se spune în comunicat.

Marţi dimineaţa, s-a circulat cu dificultate cu metroul, unul dintre motive fiind un tren ce a fost retras din circulaţie, întrucât prezenta probleme tehnice la uşile de acces. Călătorii au fost debarcaţi în staţia Tineretului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”