Mexic - Polonia: Lewandowski a ratat un penalty. Cum s-a terminat meciul

Mexic - Polonia: Lewandowski a ratat un penalty. Cum s-a terminat meciul

Selecţionatele Mexicului şi Poloniei au terminat la egalitate, 0-0, marţi seara, pe Stadium 974 din Doha, într-un meci din Grupa C a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

FOTO EPA-EFE

Polonia a ratat șansa de a obține primele trei puncte la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar, după ce vedeta sa, Robert Lewandowski, a ratat un penalty în minutul 56 al întâlnirii. Atacantul Barcelonei a șutat pe colțul stâng al portarului, însă Ochoa (foto), s-a întins excelent și a scos de lângă bară.

Prima ocazie pentru echipa antrenată de argentinianul Martino a venit în min. 5, când Lozano a centrat în faţa porţii, dar Vega a ratat reluarea.

Acelaşi Vega a trimis pe lângă poartă cu capul (26), iar Gallardo (28) a trecut pe lângă gol, după ce portarul Szczesny a ratat intervenţia. O şansă notabilă a avut şi fundaşul Sanchez (45), cu un şut din dreapta, respins de Szczesny de la vinclu, scrie Agerpres.

Nord-americanii au mai avut o oportunitate bună de a înscrie, dar Szczesny a apărat şutul lui Alvarez, deviat cu capul de Martin (64).Polonia a fost mai activă pe final, însă fără reuşite pe tabelă: Krychowiak (82) a fost blocat in extremis în 6 metri, iar Kaminski a tras din unghi, fără emoţii pentru ''veteranul'' Ochoa (90+4).

Rezultatul de egalitate se înscrie în nota bilanţului direct dintre cele două echipe, cu trei victorii de fiecare parte şi patru egaluri. Polonia nu a mai învins Mexicul din 1978, singura lor confruntare precedentă la Cupa Mondială.

Peste 25.000 de suporteri mexicani au creat cea mai frumoasă atmosferă de până acum, de la Campionatul Mondial de fotbal.

Meciurile din etapa a doua vor avea loc sâmbătă 26 noiembrie, Polonia - Arabia Saudită (Education City Stadium - Doha, 15:00) şi Argentina - Mexic (Lusail Stadium - Al Daayen, 21:00).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...