MF: COTAR şi APTE 2002 renunţă la proteste după discuţia cu ministrul Finanţelor

MF: COTAR şi APTE 2002 renunţă la proteste după discuţia cu ministrul Finanţelor

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) şi Asociaţia Patronală a Transportatorilor Europa 2002 (APTE 2002) renunţă la proteste după discuţia cu ministrul Finanţelor, a anunţat marţi seara Ministerul Finanţelor.

Potrivit sursei citate, ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu, a discutat marţi, 28 septembrie 2021, cu reprezentanţii organizaţiilor şi asociaţiilor patronale din domeniul transportului rutier, Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) şi Asociaţia Patronală a Transportatorilor Europa 2002 (APTE 2002), despre regimul diurnei acordate şoferilor care efectuează transport în afara ţării.

"Această situaţie se poate rezolva în Parlament ca urmare a unei iniţiative legislative depuse deja, prin care se clarifică regimul fiscal aplicat diurnelor. Sunt convins că Parlamentul va trata cu celeritate această speţă, pentru ca problema să fie rezolvată în cel mai scurt timp", a declarat ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu.

Conform MF, este a doua întâlnire a ministrului de Finanţe cu reprezentanţii transportatorilor, prima fiind în data de 20 septembrie, cu liderii Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR). AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!” / Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre milia…

2 DOCUMENT Cine sunt VIP-urile din cinematografie acuzate de DIICOT / Soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea de la S…

3 Mesaje din acestea ar trebui puse în toată țara...

4 Video viral

5 Gelu Tofan, „regele anvelopelor”, a murit retras în satul său natal, refuzând să lupte cu cancerul. Avea 61 de…