MFP: Nu sunt dificultăți în ceea ce privește plata salariilor la MApN și la niciun alt minister

MFP: Nu sunt dificultăți în ceea ce privește plata salariilor la MApN și la niciun alt minister

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a anunțat marți că nu sunt dificultăți în ceea ce privește plata drepturilor salariale ale angajaților din cadrul Ministerului Apărării Naționale (MApN) la niciun alt minister, după ce în spațiul public au apărut informații că salariile angajaților din MApN se vor plăti eșalonat în luna septembrie, având în vedere că nu s-a efectuat rectificarea bugetară.

"În urma informațiilor apărute în mass-media vă comunicăm că nu sunt dificultăți în ceea ce privește plata drepturilor salariale ale angajaților din cadrul Ministerului Apărării Naționale. Totodată, precizăm că nu există astfel de probleme la niciun alt minister", potrivit unei precizări transmise AGERPRES de către MFP.

Ministrul Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, a anunțat că i-a lăsat premierului Mihai Tudose demisia sa de la conducerea MApN , invocând "proasta comunicare" pe subiectul plății sumelor aferente soldelor/ salariilor de la nivelul MApN.

Ministrul Apărării a avut, marți, o întâlnire cu șeful Executivului, în care premierul i-a reproșat modul în care a comunicat în privința salariilor și drepturilor personalului din sistemul militar.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale