Migranții vor declanșa un RĂZBOI în Europa! DOCUMENT EXPLOZIV al ARMATEI suedeze

Migranții vor declanșa un RĂZBOI în Europa! DOCUMENT EXPLOZIV al ARMATEI suedeze

Un document al Armatei suedeze relevă că un război ar putea izbucni în Europa în câțiva ani din cauza crizei migranților, scrie Breitbart.com  citat de  Flux24 .  Suedia, care nu a participat la nici un război de 200 de ani, ar urma să fie parte din conflict, indică documentul. Mai mult chiar șeful armatei suedeze Generalul Anders Brännström a confirmat raportul și a anunțat manevre militare săptămâna viitoare.

Brännström citat de cotidianul  suedez Aftonbladet a indicat posibilele cauze ale acestui război: migranții, campanii militare ale ISIS în Europa și situația din Ucraina. 

Este neobișnuit, spune Breibart, ca șeful profesionist al unei armate să vorbească public de aceste chestiuni.

Breitbart Londra l-a intervievat pe șeful recent pensionat al Ministerului Regatului Unit de Dezvoltare a Apărării care a spus că grupuri islamiste teroriste  ar putea începe în curând să lanseze raiduri teroriste pe coastele din sudul Europei. Amiralul Parry a declarat că islamiștii ar putea urma exemplul atacurilor mortale din Mumbai din 2008, când un comando islamist a debarcat din bărci rapide și a luat cu asalt orașul ucigând 150 de persoane.

Jurnalista conservatoare americană Pamela Geller a publicat pe siteul ei un caz care indică că în Suedia poliția nu mai face față migranților musulmani.

Potrivit informațiilor, politiștii suedezi ar fi vrut să intervină într-un centru de migranți, unde un băiat de 10 de ani a fost în mai multe rânduri violat. Politiștii au fost nevoiți să fugă pe ușa din spate în urma revoltei migranților.

O tinara in varsta de 22 de ani a fost injunghiata mortal intr-un centru de refugiati

Un solicitant de azil in varsta de 15 ani a injunghiat mortal, luni, o angajata a unui centru de refugiati din Suedia. Baiatul, care a fost retinut de politie, nu a fost identificat, dar tara sa de origine este cunoscuta, a declarat Hans Lippens, un purtator de cuvant al politiei din regiunea Vastra Gotaland. 

Presa suedeza a publicat imagini ale tinerei in varsta de 22 de ani care a fost injunghiata intr-un centru de refugiati. Ea era angajata pentru a-i ajuta pe refugiatii minori din Molndal, un orasel aflat in regunea Gothenburg.

Victima se numeste Alexandra Mezher si avea 22 de ani. Ea lucra numai de cateva luni in centrul de refugiati. „Este ingrozitor. Era o persoana care dorea sa faca bine, care dorea sa fie buna. Si a fost omorata in timp ce isi facea datoria”, a declarat un verisor al Alexandrei pentru Expressen. 

Mai multe incidente au avut loc la centre pentru solicitanti de azil din regiunea Vastra Gotaland, dar „acesta este cel mai grav caz de pana acum”, a afirmat Lippens. El a apreciat ca in regiune vin circa 50 de solicitanti de azil in fiecare luna, majoritatea din Siria si Afganistan.

Majoritatea incidentelor sunt lupte intre refugiati si nu vizeaza populatia locala suedeza, a precizat acesta.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…