Mihai Stoica, umil după declarațiile lui Gigi Becali: „Comparațiile zoologice nu mă deranjează”

Mihai Stoica, umil după declarațiile lui Gigi Becali: „Comparațiile zoologice nu mă deranjează”

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat vineri că rolul lui Mihai Stoica la FCSB este acela de a executa ordinele sale și l-a numit „câine”. Managerul roș-albaștrilor susține că nu a fost deranjat de afirmațiile lui șefului său.

Mihai Stoica, atitudine de manager general. Foto Sportpictures

„Dau toți în MM ca să nu dea în mine, ei preferă să lovească un câine decât un leu. Nu mai dați în MM, eu fac tot la FCSB! MM nu face altceva decât să execute ordinele mele. Care aveți ceva cu FCSB, aveți cu mine! Ați intrat în luptă cu Becali, nu cu slujitorii mei. Ei slujesc pentru mine. El, Strizu, era un slujitor pe care am. MM zice tot ce-mi convine mie. Acum, MM ascultă, nu mai e ca în trecut, și-a dat seama că ascultarea e totul. Echipa joacă pentru că ascultă lumea”, a declarat Becali la „Liga Digi Sport”.

Termenul nu este folosit în sens peiorativ

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a reacționat după declarațiile date de Gigi Becali despre rolul său la echipa roș-albastră.

„Comparațiile astea zoologice? Nu mă deranjează. Știți de ce? Gigi trăiește jumătate de zi în biserică. Acolo se slujește. Termenul nu este folosit în sens peiorativ. Gigi nu-l folosește așa. Unii n-au cum să înțeleagă pentru că n-au cunoștințe aici. Așa se exprimă el. Comparațiile zoologice sunt la ordinea zilei. Ne distrează. Gigi nu a fost urs la un moment dat?”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…