Mihaiela Moraru Iorga, în audiență la ministrul Tudorel Toader

Mihaiela Moraru Iorga, în audiență la ministrul Tudorel Toader

UPDATE ORA 10:20 Procurorul Mihaiela Moraru Iorga a afirmat miercuri, după întâlnirea cu Tudorel Toader, că i-ar fi spus ministrului că un procuror revocat din Direcția Națională Anticorupție nu este un procuror lipsit de drepturi, acesta având dreptul la viață și de a profesa.

"Un procuror revocat din DNA nu este un procuror lipsit de drepturi. Are dreptul la viață, are dreptul de a profesa, are dreptul de a fi cercetat cu respectarea principiilor legale, dar cu respectarea principiului parțialității, al echității, al dreptului la apărare", a spus Mihaiela Moraru Iorga, întrebată ce i-a spus ministrului Tudorel Toader.

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga a ajuns miercuri dimineață la Ministerul Justiției pentru a avea o întâlnire cu ministrul Tudorel Toader, la intrare spunându-le jurnaliștilor că este vorba de o audiență.

* ORA 09:23 Mihaiela Moraru Iorga, în audiență la ministrul Tudorel Toader

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga a ajuns miercuri la Ministerul Justiției pentru a avea o întâlnire cu ministrul Tudorel Toader.

"Este o audiență. Cineva îmi spunea ieri că atât cât trăim trebuie să credem în dreptate. Dacă nu credem în dreptate, nu avem pentru ce trăi.(...) Trăiesc, deci o să lupt", le-a declarat Mihaiela Moraru Iorga jurnaliștilor la intrarea în Ministerul Justiției.

AGERPRES/(A — autor: Mihai Stoica, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ada Vîlceanu)

* UPDATE-ul este realizat în baza știrilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării știrilor pe fluxul agenției.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...