Militar din Craiova arestat după ce a racolat un băiat de 15 ani pentru relații sexuale

Militar din Craiova arestat după ce a racolat un băiat de 15 ani pentru relații sexuale

Un militar în vârstă de 51 de ani, din Craiova, a fost arestat preventiv, după ce ar fi încercat să întreţină relații sexuale cu un băiat în vârstă de 15 ani, în schimbul unor sume de bani. Potrivit polițiștilor, copilul fusese racolat pe rețelele sociale.
 
Potrivit unui comunicat al Poliției Dolj, poliţişti ai Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au sesizat că într-o locuinţă din Craiova un bărbat ar intenţiona să întreţină raporturi sexuale cu un minor, scrie News.ro. Polițiștii care au mers la fața locului au identificat un bărbat de 51 de ani, din Ostroveni, care locuieşte fără forme legale în Craiova, şi un copil de 15 ani, din Sadova.

“Din cercetările efectuate, s-a stabilit că bărbatul de 51 de ani ar fi racolat minorul prin intermediul unei reţele de socializare, în vederea întreţinerii de raporturi sexuale, în schimbul unor sume de bani”, a transmis IPJ Dolj.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de către un procuror al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara, Circumscripţia Teritorială Craiova, pentru tentativă la act sexual cu un minor şi racolarea minorilor în scopuri sexuale. Apoi, el a fost dus la Tribunalul Militar Timişoara, care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Conform unor surse citate de News.ro, bărbatul este militar.
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

3 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

4 STENOGRAME „Tu ești curvă, dacă ai atitudinea asta…Băi! Tu cât de dobitoacă să fii…​” / Interlop către noua șefă…

5 Așa o fi?