Million Dollars, clubul interlopilor din București, închis pentru că nu are autorizație/ Localul funcționează de peste zece ani

Million Dollars, clubul interlopilor din București, închis pentru că nu are autorizație/ Localul funcționează de peste zece ani

Un local din București care ar fi frecventat de interlopi a fost închis, duminică, pentru că nu are autorizație. Clubul funcționează pe Șoseaua Mihai Bravu de peste zece ani și a devenit cunoscut după ce unul dintre fiii lui Nuțu Cămătaru a fost condamnat definitiv la închisoare, pentru că în septembrie 2010 a înjughiat un bărbat acolo.

Poliția Capitalei a anunțat, într-un comunicat de presă, că o echipă de la mai multe instituții cu atribuții a verificat un local din Sectorul 2 al Capitalei, în cadrul căruia se desfășoară diferite evenimente.

„La fața locului, s-a constatat faptul că localul respectiv își desfășoară activitatea, fără a deține autorizație de funcționare sau altă autorizație care să îi permită efectuarea de activități comerciale. În urma acestor constatări, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 10.500 de lei. De asemenea, s-a dispus oprirea temporară a activității localului și sigilarea blocului alimentar de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului”, a precizat Poliția.

Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă.

Potrivit surselor G4Media, este vorba despre un club cunoscut, care funcționează de peste zece ani și care ar fi frecventat de personaje din lumea interlopă.

Ion Nuţu Balint, unul dintre fiii lui Nuțu Cămătaru, a fost condamnat definitiv în 2015 la şapte ani şi patru luni de închisoare, pentru tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, pentru că, împreună cu un complice, a înjunghiat un bărbat în localul respectiv, în septembrie 2010, potrivit stirileprotv.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat