Minerul dat dispărut în explozia de la Uricani a fost găsit decedat

Minerul dat dispărut în explozia de la Uricani a fost găsit decedat

Minerul dat dispărut în urma exploziei de la mina Uricani a fost găsit decedat, a declarat, luni, pentru AGERPRES, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Raed Arafat.

Sursa foto: (c) ISU Hunedoara

Patru mineri au fost surprinși, luni dimineață, într-o deflagrație produsă pe o galerie a minei Uricani, din Valea Jiului.

Cei trei răniți vor fi aduși la București — doi la Spitalul de Arși, iar al treilea, la Spitalul 'Bagdasar-Arseni'.

Minerii prezintă arsuri ale căilor respiratorii și pe mâini, picioare și față, a declarat directorul Spitalului de Urgență Petroșani, dr. Alin Vasilescu.

"Una dintre victime prezintă arsuri pe 35 — 40% din suprafața corpului, iar cel de-al doilea miner are arsuri pe 8% din suprafața corpului. Arsurile sunt pe față, mâini și picioare. De asemenea, victimele prezintă arsuri ale căilor respiratorii", a precizat dr. Alin Vasilescu. Cel de-al treilea miner este rănit ușor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani au deschis un dosar având ca obiect accidentul de la Uricani, a anunțat Parchetul General.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...