Ministerul Economiei a schimbat membrii Consiliului de Administraţie al Romarm

Ministerul Economiei a schimbat membrii Consiliului de Administraţie al Romarm

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Romarm a decis înlocuirea membrilor Consiliului de Administraţie, potrivit unui comunicat remis vineri de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.

În urma acestei decizii, noul Consiliu de Administraţie al Romarm are în compoziţie cinci membri: Bogdan Merfea, Vlad Năstase, Carmen Bahrim, Iulian-Cristian Simu şi Mihail-Dan Stan.

Noii membri ai Consiliului de Administraţie au mandate de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii cu încă două luni.

Indemnizaţia brută lunară fixă a membrilor Consiliului de Administraţie al Romarm este de 6.454 lei, potrivit Hotărârii AGA 67/07.08.2018.

Bogdan Merfea este de profesie inginer, cu o experienţă de 21 de ani în poziţii de top executive în mai multe bănci, unde a fost responsabil cu strategia de dezvoltare, risk management şi implementarea planurilor de expansiune ale respectivelor bănci. Din aceasta calitate, a fost responsabil şi cu acordarea creditelor bancare pentru diverse companii din industria de armament, se menţionează în comunicatul Ministerului Economiei.

Vlad Năstase este expert în reorganizare şi proiecte complexe de fuziuni şi achiziţii, membru în Board-ul TMA Global (Asociaţia Globală a profesioniştilor în reorganizare), având experienţă în calitate de membru independent în Consiliul de Administraţie al TMK Artrom (companie listată la BVB) şi Fondul Român de Garantare a Creditelor pentru Întreprinzători Privaţi. Acesta conduce propria firmă de consultanţă în restructurare de business. Numirea s-a făcut sub condiţia renunţării la contractul de consultanţă între Concilium Counsulting şi UMB.

Carmen Bahrim a fost CEO la BNP Pribas Cardif Romania, are experienţă în consilii de administraţie şi pe managementul schimbării. Este specialistă în transformare de procese organizaţionale, de care s-a ocupat în mai multe companii şi asociaţii profesionale din România şi străinătate.

Iulian-Cristian Simu este specialist în industria de apărare, având experienţă tehnică, juridică şi managerială în domeniu. El a a asigurat, din poziţia de secretar de stat în Ministerul Economiei, coordonarea Romarm şi a filialelor sale.

Mihail-Dan Stan este expert în rezoluţie bancară şi standarde financiare internaţionale (ACCA, CAFR, CECAR) şi membru în consiliul director al ACCA Romania.

Membrii fostului Consiliu de Administraţie, care au fost înlocuiţi, sunt Ionel Georgescu, Claudiu Daniel Rădulescu, Ruxandra Rodica Anghel şi Cătălina Teodorescu Hătmanu, se precizează în comunicatul Ministerului Economiei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /