Ministerul Sănătății organizează examen pentru obținerea de atestate în cazul medicilor, medicilor dentiști, farmaciștilor

Ministerul Sănătății organizează examen pentru obținerea de atestate în cazul medicilor, medicilor dentiști, farmaciștilor

Ministerul Sănătății organizează, începând cu data de 17 mai, o sesiune de examen pentru obținerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici dentiști și farmaciști.

Înscrierea candidaților la examen se va face începând de luni până în data de 25 aprilie inclusiv.

Potrivit site-ului DSP, în această sesiune se pot înscrie candidații care finalizează până la data de 30 aprilie pregătirea teoretică și practică efectuată în vederea obținerii atestatelor de studii complementare.

Examenele se vor desfășura în centrele universitare medicale acreditate de Ministerul Sănătății, în care s-a efectuat pregătirea.

Media finală minimă de promovare a examenului pentru obținerea atestatelor de studii complementare este 7,00. În cazul în care la una dintre probele de examen nu se obține nota minimă de promovare, candidatul este declarat nepromovat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Și la vaccinare unii sunt mai cetățeni ca alții” / Laura Ștefan dezvăluire incredibilă care arată în ce căcat d…

2 Categoria javre, mincinoși, curve politice / CCR critică dur modificările operate de PSD, prin care a păcălit bă…

3 L-au prins? / Cumpănașu, cercetat pentru că agăța tinere de 14-15 ani

4 „Am rămas cu gura căscată” / Compania Eli Lilly anunță un medicament-minune în lupta anti-COVID

5 Palatul lui Putin, acum 10 ani / GALERIE FOTO