Ministrul Agriculturii Achim Irimescu a anunțat că nu va candida la alegerile parlamentare

Ministrul Agriculturii Achim Irimescu a anunțat că nu va candida la alegerile parlamentare

Ministrul Agriculturii Achim Irimescu a anunțat, vineri, cu ocazia unei vizite la Vaslui, că nu intenționează să-și dea demisia din Guvern și să candideze la alegerile parlamentare din decembrie.

El a precizat că dorește să se întoarcă la Bruxelles, pe postul deținut înainte de a fi numit ministru.

'Nu voi participa la niciun fel de alegeri. Intenția mea este să-mi duc la bun sfârșit mandatul și cu voia Domnului să mă întorc la Bruxelles', a declarat Achim Irimescu.

Ministrul Agriculturii a fost prezent, vineri, la Vaslui, unde a vizitat un abator de păsări și a apreciat faptul că în agricultura vasluiană există astfel de 'investiții serioase'. Irimescu s-a arătat nemulțumit de activitatea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, care a întârziat nepermis evaluarea unor proiecte, ceea ce a dus la pierderea unor finanțări și a subliniat necesitatea continuării investițiilor în agricultură, care pot duce la dezvoltarea zonelor rurale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...