Ministrul Apărării i-a vizitat pe militarii români din Afganistan

Ministrul Apărării i-a vizitat pe militarii români din Afganistan

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a efectuat, în perioada 27-29 decembrie, o vizită la Baza Militară Aeriană Kandahar, Afganistan, unde s-a întâlnit cu militarii români.

Oficialul român, însoţit de şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, le-a mulţumit ofiţerilor şi subofiţerilor dislocaţi în Kandahar pentru participarea la misiunile din teatrele de operaţii.

"Vă sunt recunoscător pentru tot ceea ce faceţi. Cuvintele sunt mult prea sărace pentru a vă mulţumi, dumneavoastră şi tuturor celor cei dragi, care vă sunt mereu aproape în dificila misiune pe care o desfăşuraţi", a scris Fifor, vineri, pe Facebook.

Ministrul a stat de vorbă cu militarii români şi a gustat, alături de aceştia, bucate tradiţionale româneşti.

"Am stat de vorbă cu ei, am gustat împreună bucatele tradiţionale româneşti şi am povestit mult despre nevoile lor şi despre planurile Armatei pentru anul 2018, care sunt foarte ambiţioase din punctul nostru de vedere. Sper să fi reuşit să le fi alinat dorul de copii, de familie şi să îi fi motivat pentru misiunile ce vor veni în noul an", a adăugat ministrul Apărării.

Programul a cuprins şi un briefing de informare privind misiunile, activităţile desfăşurate de către forţele române dislocate în bazele militare din Afganistan.

 

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică