Ministrul Apărării: Voi începe o nouă etapă; îmi va oferi şansa să duc la îndeplinire proiectele

Ministrul Apărării: Voi începe o nouă etapă; îmi va oferi şansa să duc la îndeplinire proiectele

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, afirmă că noua funcţie îi va oferi posibilitatea să ducă la îndeplinire toate proiectele începute în mandatul de şef al Statului Major al Apărării.

"De astăzi voi începe o nouă etapă din viaţa mea, una care mă responsabilizează şi mai mult şi care îmi va oferi şansa de a duce mai departe către îndeplinire toate proiectele pe care le-am început în mandatul meu de şef al Statului Major al Apărării. Funcţia de ministru al Apărării mă onorează şi sunt conştient că prin ocuparea acesteia va trebui să contribui şi mai mult pentru a ne îndeplini datoria pe care o avem stabilită prin Constituţie. De regulă, se foloseşte expresia: 'Pe trei piloni'. Ne bazăm pe statutul nostru de ţară membră NATO, ţara membră UE şi pe Parteneriatul Strategic cu SUA. Aş adăuga aici încă un pilon - noi înşine, pentru că ne cunoaştem încă de la 14 ani, creştem şi ne formăm împreună şi am convingerea că tot împreună vom duce la capăt misiunea pe care ne-am asumat-o", a scris Ciucă, marţi, pe Facebook.

El le mulţumeşte tuturor celor care au crezut în el şi camarazilor care l-au înţeles în luarea deciziei de se alătura Guvernului.

Nicolae Ciucă şi-a preluat marţi mandatul de ministru al Apărării, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului Ludovic Orban. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

2 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

3 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

4 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

5 Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioas…