Ministrul Educației, în cazul doctoratului lui Oprea: Când voi primi hârtia pe birou, o voi semna

Ministrul Educației, Mircea Dumitru, a declarat, joi, că va semna documentul de retragere a titlului de doctor în cazul fostului vicepremier Gabriel Oprea atunci când îl va primi.

"S-a purtat o discuție în Consiliul General în CNADTCU și există deja un vot, vorbim de o propunere. Nu am semnat-o pentru că nu am primit hârtia ca atare. Documentul urmează să fie elaborat cred că în cursul zilei de astăzi și în momentul în care voi primi hârtia pe birou, pe masă, o voi semna", a precizat Dumitru, într-o conferință de presă.

În ceea ce privește acuzația de plagiat în cazul ministrului de Interne, Petre Tobă, Mircea Dumitru a arătat că așteaptă rezultatul analizei la începutul săptămânii viitoare.

"Este o analiză care urmează să se încheie. Comisia care a început să lucreze la începutul lunii august trebuie să termine această analiză în zilele următoare și așteptăm rezultatul acestei analize la începutul săptămânii viitoare", a spus Dumitru.

Consiliul General al CNADTCU a respins luni contestația formulată de fostul ministru de Interne Gabriel Oprea privind plagiatul în cazul lucrării sale de doctorat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Leacul coronavirusului crește și în România: Una din cele mai cunoscute plante ar putea vindeca COVID-19

2 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

3 „Am tăcut destul. Voi spune lucruri care vor deranja” / Rareș Bogdan amenință cu dezvăluiri despre dosarul 10 au…

4 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

5 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei