Ministrul Educației, în cazul doctoratului lui Oprea: Când voi primi hârtia pe birou, o voi semna

Ministrul Educației, în cazul doctoratului lui Oprea: Când voi primi hârtia pe birou, o voi semna

Ministrul Educației, Mircea Dumitru, a declarat, joi, că va semna documentul de retragere a titlului de doctor în cazul fostului vicepremier Gabriel Oprea atunci când îl va primi.

"S-a purtat o discuție în Consiliul General în CNADTCU și există deja un vot, vorbim de o propunere. Nu am semnat-o pentru că nu am primit hârtia ca atare. Documentul urmează să fie elaborat cred că în cursul zilei de astăzi și în momentul în care voi primi hârtia pe birou, pe masă, o voi semna", a precizat Dumitru, într-o conferință de presă.

În ceea ce privește acuzația de plagiat în cazul ministrului de Interne, Petre Tobă, Mircea Dumitru a arătat că așteaptă rezultatul analizei la începutul săptămânii viitoare.

"Este o analiză care urmează să se încheie. Comisia care a început să lucreze la începutul lunii august trebuie să termine această analiză în zilele următoare și așteptăm rezultatul acestei analize la începutul săptămânii viitoare", a spus Dumitru.

Consiliul General al CNADTCU a respins luni contestația formulată de fostul ministru de Interne Gabriel Oprea privind plagiatul în cazul lucrării sale de doctorat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte intense pentru Bakhmut. Autoritățile ruse vor să interzică circulația hrivnei în zonele ocupate

2 Fiul patronului Cris-Tim, condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru trafic de cocaină

3 Luase legătura cu rușii / Cine este prințul Heinrich XIII, capul loviturii de stat din Germania

4 Lucruri mai puțin știute despre Diana Șucu, nevasta de miliardari

5 Rareș Bogdan / Sunt în aeroport, alături de Manfred Weber, în drum spre Viena. Ultimul Asalt. La 17.30 ne vom afla față în față cu Karl Nehammer, cance…