Ministrul Educației, în cazul doctoratului lui Oprea: Când voi primi hârtia pe birou, o voi semna

Ministrul Educației, în cazul doctoratului lui Oprea: Când voi primi hârtia pe birou, o voi semna

Ministrul Educației, Mircea Dumitru, a declarat, joi, că va semna documentul de retragere a titlului de doctor în cazul fostului vicepremier Gabriel Oprea atunci când îl va primi.

"S-a purtat o discuție în Consiliul General în CNADTCU și există deja un vot, vorbim de o propunere. Nu am semnat-o pentru că nu am primit hârtia ca atare. Documentul urmează să fie elaborat cred că în cursul zilei de astăzi și în momentul în care voi primi hârtia pe birou, pe masă, o voi semna", a precizat Dumitru, într-o conferință de presă.

În ceea ce privește acuzația de plagiat în cazul ministrului de Interne, Petre Tobă, Mircea Dumitru a arătat că așteaptă rezultatul analizei la începutul săptămânii viitoare.

"Este o analiză care urmează să se încheie. Comisia care a început să lucreze la începutul lunii august trebuie să termine această analiză în zilele următoare și așteptăm rezultatul acestei analize la începutul săptămânii viitoare", a spus Dumitru.

Consiliul General al CNADTCU a respins luni contestația formulată de fostul ministru de Interne Gabriel Oprea privind plagiatul în cazul lucrării sale de doctorat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...