Ministrul Muncii, întâlnire de lucru la DIICOT

Ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, a avut luni o întâlnire de lucru la sediul DIICOT în legătură cu declarațiile sale recente privind existența unor cazuri de trafic de minori în instituții ale statului.

"În cursul zilei de 18 iulie, ministrul Muncii a avut o întâlnire cu conducerea DIICOT, la cererea sa. Cu această ocazie, s-au discutat căi și mijloace de îmbunătățire a colaborării inter-instituționale între cele două instituții și s-a reiterat faptul că niciun fel de informații privitoare la cursul unor anchete aflate în derulare nu pot fi făcute publice până la finalizarea acestora", se arată într-un comunicat transmis, luni, AGERPRES de Iolanda Stăniloiu, consilier al ministrului Muncii.

Ministrul Muncii a declarat, duminică, la Digi 24, că există suspiciuni de trafic de persoane și prostituție în instituții ale statului care găzduiesc minori.

"Din păcate am încă niște cazuri în zona de sud-est a țării unde există suspiciuni de trafic de persoane și prostituție legate de instituțiile care găzduiesc copiii în numele statului. E vorba de instituții ale statului în care este suspiciunea că a fost trafic de copii. Există această suspiciune, sunt anchete (...). Acest tip de abuzuri se întâmplă în mai multe locuri din țară", spunea Dragoș Pîslaru.

Ministrul Muncii a mai spus că sunt și cazuri de copii abuzați sau "ținuți pe droguri" în centre sociale.

Declarația lui Pîslaru a fost făcută în contextul anchetei desfășurate de procurorii DIICOT în dosarul de sclavie din localitatea argeșeană Berevoești, în care au fost implicați și copii.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Confirmare oficială / Dragnea și Tăriceanu au dat liber Ungariei să-și facă de cap în Transilvania!

2 Androneasca, la pușcărie! „Dă-l în morții lui! Futu-i gâtu’ mă-sii!”. Stenograme DNA / Cum l-a executat Mafia P…

3 Spurcăciunea umană Olguța Vasilescu îl face retardat pe protestatarul Moroșanu, rămas cu un defect de vorbire …

4 BREAKING Firea, amenințată cu pușcăria de administratorul judiciar al RADET! Dezvăluiri incredibile despre băt…

5 Ăsta e tariful lui Gâdea, 10.000 de euro? Atât îi costă pe penalii care urlă seară de seară la Antena 3? Ce sp…

recomandări

Te ia DNA: Gabriel Oprea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi sloganuri fake amuzante