Mioveni, disperată: Echipa are un nou antrenor, la 24 de ore după ce a renunțat la Pelici

Mioveni, disperată: Echipa are un nou antrenor, la 24 de ore după ce a renunțat la Pelici

Conducerea clubului de fotbal CS Mioveni a ajuns, miercuri, la un acord cu Flavius Stoican pentru preluarea postului de antrenor principal al echipei aflate pe ultimul loc în Superliga naţională.

Flavius Stoican, adus ca salvator, la Mioveni. FOTO: Arhiva Adevărul

Tehnicianul (45 ani) a semnat cu CS Mioveni pentru un an de zile, iar obiectivul său este ''menţinerea în Superligă''.

''Îi urăm bun venit şi succes lui Flavius Stoican! Obiectivul este salvarea de la retrogradare. Sper ca această mutare să fie benefică echipei şi încă de la la meciul următor sper să se vadă şi în clasament. Asta înseamnă să luăm punct sau puncte la Ploieşti'', a declarat preşedintele Consiliului Director al clubului, Dumitru Olteanu.

Flavius Stoican va lucra cu un staff compus din Bobi Vedeş - antrenor secund, Emilian Dolha - antrenor cu portarii şi Vlad Ţăran - preparator fizic.

Stoican este un fost jucător ''emblematic'' pentru fotbalul românesc, care a strâns 19 prezenţe la echipa naţională. A evoluat la Drobeta-Turnu Severin, Universitatea Craiova, Dinamo, Şahtior Doneţk, Metalist Harkov şi din nou la Dinamo.

Ca antrenor a pregătit până acum echipe ca Minerul Mehedinţi, CSM Reşiţa, Dinamo II, Chindia, CS Mioveni, Dinamo, FC Voluntari, Zimbrul Chişinău, Pandurii Tg Jiu, Poli Iaşi, Petrolul Ploieşti, Viitorul Pandurii, FC U Craiova, Dinamo.

Flavius Stoican a mai fost principal la CS Mioveni în 2013. A fost atunci numit după revenirea echipei în liga secundă.

Stoican va conduce miercuri primul său antrenament la echipă. Debutul său oficial va avea loc sâmbătă, în deplasare, cu Petrolul Ploieşti, în etapa a şaptea a Superligii.

Stoican l-a înlocuit la Mioveni pe Alexandru Pelici, care s-a despărţit pe cale amiabilă de club după ce argeşenii au câştigat un singur punct în primele şase etape.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani