Mircea Hava, primar Alba Iulia: Doamna Dăncilă merită o pauză. Mare

Mircea Hava, primar Alba Iulia: Doamna Dăncilă merită o pauză. Mare

Primarul oraşului Alba Iulia, Mircea Hava, afirmă că premierul Viorica Dăncilă "merită o pauză mare" după ce "a livrat gafă peste gafă, bulă după bulă, zi după zi" şi semnalează că duminică, de Ziua Imnului Naţional, şefa Guvernului a făcut referire într-un mesaj la cei care s-au adunat de 1 decembrie 1918 "pe Câmpia Libertăţii de la Alba-Iulia", loc care de fapt este la Blaj.

"Ăsta e singurul gând care îmi vine în minte după prestaţiile halucinante ale prim-ministrei din ultima săptămână. Când nu te pricepi la nimic, ai măcar umbra de urmă de bun simţ să stai "la cutie". Însă ea insistă să livreze gafă peste gafă, bulă după bulă, zi după zi. Că nu le nimereşte pe alea internaţionale, mai că am mai putea înţelege, că nu-i diplomat de carieră şi, până la urmă, până şi diplomatul, pentru ea, nu-i decât o prăjitură, cel mult un tort. Dar când din haosul gândirii se nasc confuzii între Alba Iulia şi Blaj, între 1848 şi 1918, doamna merită o pauză. Mare. Dănciloza pare să fie cea mai recentă afecţiune guvernamentală, iar dăncilul este noua unitate de măsură pentru minusul de cunoştinţe generale. În invitaţia oficială pentru 1 Decembrie, pe care va trebui să i-o trimitem, din protocol, nu din convingere, o să-i rog pe colegi să ataşeze coordonate GPS pentru Alba Iulia. Să n-o pierdem pe la Blaj. E momentul pentru un concediu plăcut pe plajă, la Sinaia! P.S. Alba Iulia se scrie fără cratimă!", a scris Mircea Hava pe Facebook.

Mesajul premierului Dăncilă de Ziua Imnului Naţional, transmis printr-un comunicat de presă de către Guvern, a fost rectificat ulterior. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

3 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…

4 Rusia, la granițele României? / Misterul vizitei intempestive în SUA a șefului SRI

5 „Dă-i în cap, omoar-o!” / „Planeta Moldova”, faza pe soacre