Mircia Gutău a depus jurământul pentru al treilea mandat de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea

Mircia Gutău a depus jurământul pentru al treilea mandat de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea

Mircia Gutău a fost instalat oficial sâmbătă în funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. El a depus jurământul, după ce în cursul săptămânii Tribunalul Vâlcea a validat alegerea lui în această funcție la scrutinul din luna iunie.

"Sunt multe de făcut pentru dezvoltarea Râmnicului. Vom continua toate proiectele începute, vom schimba însă ritmul de lucru al lucrărilor și proporția celor care lucrează în administrație. Din păcate, în prezent sunt mai mulți cei din birouri și mai puțini cei de pe teren. Vom face invers. Vreau să spun și faptul că mă voi preocupa să mărim salariile din administrație. Nu poți să ai eficiență și să faci performanță cu un venit de 900 de lei net pe lună, din care să plătești drum, rate, asociații și să crești și copii și să-i duci la școală(...). Vom da drumul la trafic pe Calea lui Traian, vom amenaja ștrandul, de fapt tot ce am promis în campania electorală vom face", a declarat Gutău.

Mircia Gutău este la al treilea mandat în funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, după perioada 2004 — 2010, acesta fiind între timp condamnat pentru fapte de corupție în două dosare.

În primă instanță, Judecătoria din Râmnicu Vâlcea a invalidat alegerile pentru funcția de primar, dar ulterior Tribunalul Vâlcea i-a dat câștig de cauză lui Gutău.

Prin instalarea lui Mircia Gutău, s-a încheiat oficial procesul de învestitură a tuturor celor 89 de primari din județul Vâlcea.

AGERPRES/(AS—autor: Liviu Popescu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Anda Badea)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale