Miss SUA din 2019 s-a sinucis aruncându-se de la fereastra unui zgârie-nori

Miss SUA din 2019 s-a sinucis aruncându-se de la fereastra unui zgârie-nori

Cheslie Kryst, care a fost desemnată Miss Statele Unite în 2019, a murit duminică dimineaţă după ce s-a aruncat de la fereastra apartamentului său din Manhattan, potrivit poliţiei newyorkeze, care a confirmat decesul tinerei pentru mai multe companii mass-media americane, relatează luni EFE.

Trupul neînsufleţit al fostei Miss SUA a fost găsit la ora locală 07:00 în faţa clădirii Orion de pe strada 42, un zgârie-nori select aflat într-o zonă din centrul Manhattanului, în apropiere de Times Square, în care tânăra deţinea un apartament.

Cheslie Kryst, care avea vârsta de 30 de ani, colabora în prezent la programul de varietăţi "Extra", ai cărui producători au emis un comunicat în care au anunţat că sunt devastaţi de cele întâmplate şi au subliniat că fosta Miss SUA "era o parte foarte îndrăgită din familia" acestei emisiuni.

Născută în Michigan, Cheslie Kryst absolvise un liceu cu profil economic şi studiase dreptul, iar înainte de se prezenta la concursul de frumuseţe Miss SUA din 2019 a lucrat ca avocată şi a înfiinţat blogul de modă White Collar Glam.

Familia tinerei a cerut să-i fie respectat dreptul la intimitate în aceste momente de mare tristeţe, subliniind că Cheslie "i-a inspirat pe mulţi cu frumuseţea şi puterea ei". "Îi păsa, iubea, râdea şi strălucea", se arată în comunicatul de presă publicat de familia ei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...