Mister elucidat/Tânăra bătută din Centrul Vechi era damă de companie, agresorul, cetăţean moldovean

Mister elucidat/Tânăra bătută din Centrul Vechi era damă de companie, agresorul, cetăţean moldovean

Poliţiştii au depistat persoana suspectată că ar fi agresat-o pe femeia găsită inconştientă în scara unui bloc din Centrul Vechi, au precizat surse pentru News.ro. Bărbatul se află în custodia Poliţiei.

Bărbatul este audiat. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani, cetăţean moldovean.

Acesta s-ar fi certat cu victima, o damă de companie, anunță stiripesurse.ro. Tânăra în vârstă de 25 de ani a fost găsită desfigurată.

Femeia este în stare stabilă, dar rămâne internată în continuare la Spitalul Universitar, unde va mai sta o vreme sub supravegherea medicilor.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Poliţiştii de la Poliţiei Capitalei - Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi despre faptul că o femeie ar fi fost agresată, duminică dimineaţa, în jurul orei 05.40. Ei s-au deplasat, de urgenţă, la faţa locului şi au constatat că este vorba despre o femeie, care se afla în stare de inconştienţă, în scara unui bloc din Sectorul 3 - Centrul Vechi. Un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital, pentru îngrijiri medicale, iar femeia se află, în prezent în spital.

„La acest moment, persoana vătămată se află la spital, sub atenta supraveghere a cadrelor medicale.Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri- DGPMB, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.

În cauză, procurorii Parchetului de pe lânga Tribunalul Bucureşti, împreună cu poliţiştii, desfăşoară toate demersurile, în vederea depistării celui bănuit de săvârşirea infracţiunii.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?