Mister total/Încă nu a fost prins atacatorul care a plecat cu o mitralieră și un încărcător cu 30 de cartușe

Mister total/Încă nu a fost prins atacatorul care a plecat cu o mitralieră și un încărcător cu 30 de cartușe

Persoana care a furat, sâmbătă seara, o mitralieră și un încărcător cu 30 de cartușe de la o unitate militară din Mamaia Sat este încă de negăsit. Hoțul purta cagulă când l-a atacat pe militarul aflat în gardă, de pază. Potrivit Ministerului Apărării, agresorul l-a luat prin surpindere pe miliatar, l-a atacat cu un cuțit, taindu-l la mână, apoi i-a luat arma și încărcătorul cu 30 de catușe, a sărit gardul unității și a fugit.

Polițiștii au instituit filtre în trafic și verifică zona, conform informațiilor g4media.ro . Astfel de filtre sunt organizate și pe Autostrada Soarelui. Anchetatorii au stat de vorbă cu militarul jefuit și cu colegii săi, potrivit surselor menționate anterior.

Parchetul Militar Constanța și organele de poliție au deschis o anchetă pentru cercetarea evenimentului. De asemenea, comandantul Centrului 110 Comunicații și Informatică a numit o comisie administrativă pentru cercetarea împrejurărilor producerii evenimentului, potrivit Ministerului Apărării.

MApN a dispus de urgență, la nivelul tuturor unităților militare, măsuri pentru întărirea serviciilor de pază și verificarea planurilor de pază și apărare a obiectivelor militare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...