Mititelu, despre zvonul că fiul său ar fi pierdut 1.000.000 de euro la ruletă: „Nebunii! El cheltuie banii cu divele în vacanțe”

Mititelu, despre zvonul că fiul său ar fi pierdut 1.000.000 de euro la ruletă: „Nebunii! El cheltuie banii cu divele în vacanțe”

Adrian Mititelu jr a ajuns duminică noapte la Spitalul Floreasca, din cauza unei intoxicații cu antidepresive. Potrivit unor informații, fiul patronului FCU Craiova este în afara pericolului.

Adrian Mititelu senior are probleme în familie. Foto Facebook

În Bănie a apărut un zvon conform căruia juniorul a ajuns în această situație după ce ar fi pierdut o sumă colosală la ruletă, 1.000.000 de euro. Tatăl său neagă, spunând că fiul său nu e un împătimit al jocurilor de noroc și că singurul mod prin care „sparge” sume importante este acela al vacanțelor alături de femei frumoase.

Adrian Mititelu a reacționat vizavi de acest zvon, pentru ProSport. „Doamne, ce aberații! Nebunii și elucubrații! Ai cuvântul meu că nu e nici vorbă de așa ceva. Singurul lui mod de a cheltui bani este plimbatul divelor prin vacanțe. Nu joacă la ruletă, nu se droghează și nu consumă alcool. Stresul cu fotbalul este cauza principală, retrogradarea îl macină”, a declarat Adrian Mititelu senior.

Tot în această dimineață, patronul FCU Craiova a dezvăluit că fiul său a apelat la pastile antidepresive, din cauză că era foarte supărat și că acum ar fi luat cu una mai mult decât ar fi trebuit, ajungând la spital. ”N-a fost vorba în niciun moment de suicid”, a dat asigurări Adrian Mititelu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro