Mitropolitul Ardealului: Dacă se adevereşte că preotul profesor de la Copşa Mică a greşit, aşa ceva este de neconceput

Mitropolitul Ardealului: Dacă se adevereşte că preotul profesor de la Copşa Mică a greşit, aşa ceva este de neconceput

Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, a declarat, pentru AGERPRES, că a început vineri o anchetă şi cercetează dacă preotul profesor de religie din Copşa Mică, reclamat de elevi că s-ar fi masturbat, este vinovat.

În cazul în care se dovedeşte că preotul profesor a greşit, acesta nu va mai purta haina preoţească, a spus Mitropolitul Ardealului.

"Noi facem ancheta. Am primit azi de la minister informaţia. Preotul profesor, dacă este vinovat, suportă consecinţele canonice. Aşa ceva este de neconceput", a menţionat ÎPS Laurenţiu Streza.

Potrivit Mitropolitului Ardealului, acest preot ar fi suferit o operaţie şi ar avea şi probleme de sănătate, nefiind cunoscut în rândul preoţilor cu probleme de comportament.

Surse din poliţie au declarat, pentru AGERPRES, că vineri s-a prezentat, la sediul Poliţiei Oraşului Copşa Mică, mama uneia dintre elevele preotului profesor, care a povestit ce a văzut copila.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu nu au putut fi contactaţi pentru a-şi exprima un punct de vedere.

Conform primelor informaţii, un preot profesor de religie din Copşa Mică ar fi fost filmat în timpul unei ore, fiind acuzat de elevul care l-a filmat şi a postat imaginile pe youtube că s-ar fi masturbat. AGERPRES/(A - autor: Isabela Paulescu, editor: Nona Jalbă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /