Miza Kovesi

Miza Kovesi

Citiți ce scrie  Reportaje-Live  despre Miza Kovesi.

Toate regimurile astea iliberale din UE sunt construite pe furt si coruptie. O sursa importanta de venit sunt inclusiv banii europeni si nu doar cei furati direct din bugetele nationale. Fraudele cu bani UE nu sunt specifice doar Romaniei ci si Ungariei, Poloniei, Bulgariei, Greciei etc. 
De aceea un procuror european puternic, un procuror capabil sa inteleaga mecanismele de fraudare si retelele de coruptie este un pericol imens nu doar pentru PSD/ALDE.

Beneficiarii acestor retele de fraudare sunt gata sa faca orice pentru ca Kovesi sa nu ajunga procuror european. Neavand instrumente legale au infiintat o sectie speciala ilegala menita sa o blocheze pe Kovesi. Au mers atat de departe incat au fabricat poze si probe. Ca intr-un film cu mafioti.

Dupa parerea mea PSD/ALDE (grupul infractional organizat) a facut un pas foarte indraznet acum. Au trecut la un nou nivel al tupeului.

Exista totusi un potential efect bun in abuzul impotriva lui Kovesi. Este un atac direct atat de clar, atat de fatis si atat de sfidator incat UE nu va avea de ales. Este o incalcare atat de flagranta a celor mai elementare principii ale UE incat forteaza UE sa ia decizii.

Felul in care va reactiona UE pusa in fata acestei evidente este foarte important si ne va ajuta sa intelegem daca UE mai inseamna ceva sau este doar o adunatura de state fara putere.

Va fi UE invinsa de un grup mafiot sustinut de rusi sau va reusi sa reactioneze in forta la o situatie atat de grava?

Vom vedea. Miza de a scapa de acest grup infractional transcende deja granitele Romaniei. Se demonstreaza inca o data fara echivoc ca atacurile la statul de drept si coruptia pot distruge tari si sunt calul troian al UE.

Este timpul ca UE sa arate ce poate sau sa se declare invinsa de niste infractori dintr-o tara din est.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...