„Mmhmm”/Kyrgios strâmbă din nas, nu o crede nevinovată pe Simona Halep

„Mmhmm”/Kyrgios strâmbă din nas, nu o crede nevinovată pe Simona Halep

Jurnalistul Ben Rothenberg, cel care a anunțat în exclusivitate faptul că Simona Halep a picat testul antidoping după eliminarea din primul tur la US Open, a revenit cu o precizare. El a anunțat cronologia faptelor, după ce multă lume a acuzat-o pe Simona că și-a luat pauză până la finalul anului știind că au fost probleme la testare.

Ben Rothenberg, fost jurnalist New York Times și unul dintre cei mai apreciați specialiști în tenis, a scis pe Twitter: „Pentru a clarifica, iată care a fost desfășurarea anului bizar al Simonei Halep. Halep a anunțat că își încheie sezonului și că s-a operat la nas pe 15 septembrie. Halep a fost informată de Agenția de Integritate că are un test pozitiv mult după aceea, pe 7 octombrie”, a scris Rothenberg pe Twitter.

Însă anunțul acestuia nu l-a convins pe rebelul jucător australian Nick Kyrgios (27 de ani, 21 ATP), care a răspuns scurt, enigmatic, dar concludent: „Mmhmm”.

Suspendată provizoriu din tenisul profesionist, Simona Halep își pregătește apărarea pentru a-i convinge pe anchetatori că nu a folosit intenționat substanța dopantă Roxadustat. Conform specialiștilor, ea nu poate scăpa de suspendarea prevăzută de regulament, între 2 și 4 ani.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…