Moartea suspectă a afaceristului Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino

Moartea suspectă a afaceristului Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino

Yoav Stern, fostul soț multimilionar al prezentatoarei Oana Cuzino, a murit miercuri, 26 aprilie, la spital. În urmă cu mai bine de o săptămână a fost transportat în stare gravă, după ce suferise un accident misterios.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care a murit afaceristul israelian.

Stern a murit miercuri, 26 aprilie, la 70 de ani, după ce timp de 10 zile s-a aflat în comă, iar medicii au încercat să îi salveze viața. El fusese transportat la un spital din Capitală într-o stare foarte gravă, cu hemoragie cerebrală și leziuni ale plămânilor. Inițial, oamenii legii au crezut că loviturile au fost rezultatul unei altercații, însă ulterior polițiștii au concluzionat că afaceristul s-a rănit după ce ar fi căzut pe scări de la o înălțime considerabilă.

Polițiștii continuă să facă cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul. Nu a fost luată în calcul tentativa de omor, deși împrejurările în care a avut loc teribilul accident sunt unele bizare.

Oana Cuzino și Yoav Stern au fost căsătoriți timp de 12 ani, în intervalul 2002-2014. După divorț, el s-a concentrat asupra afacerilor pe care le avea și foarte puține lucruri despre viața sa personală au mai apărut în presă. În urma divorțului, prezentatoarea și-a rotunjit considerabil veniturile, arată click.ro.

După divorț Oana Cuzino a primit 33 de hectare de teren, în afara Bucureștiului, în valoare de aproximativ 8 milioane de euro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”