Moment de cotitură în politica românească/Planul pe termen lung al președintelui

Moment de cotitură în politica românească/Planul pe termen lung al președintelui

Mulți văd, puțini cunosc...

Asistăm în aceste zile la un moment de cotitură în politica românească. La punerea în practică a planului „B” de către președintele Iohannis. Împins de la spate nu numai de conjuctura locală, dar și de ce se întâmplă într-un plan mai larg, european. Decizia președintelui arată că lucrurile sunt grave pe termen lung. Dar și că nu va părăsi câmpul bătăliilor politice odată cu terminarea mandatului. Cei care judecă acum, la cald, se înșală. Iar cei care toarnă gaz pe foc, știind însă ce se întâmplă, sunt de-a dreptul niște nemernici.

Nu este exclus ca peste 3 ani să avem tot un premier de la PNL, dar un președinte de la PSD. Și nu, pericolul nu este USR! Pericolul pe termen lung este AUR! Bazinul electoral al USR este foarte îngust, iar primarii lor sunt și vor fi niște dezamăgiri. AUR are un potențial de creștere enorm! Și-n spatele său se ițesc umbrele sumbre ale intereselor strategice ale Rusiei și Chinei...

Mulți văd, puțini cunosc...


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante