Moment ŞOCANT surprins la un restaurant McDonald's! Cum au reacţionat angajaţii fast-food-ului - VIDEO

Moment ŞOCANT surprins la un restaurant McDonald's! Cum au reacţionat angajaţii fast-food-ului - VIDEO

Două femei au început să atace pesonalul unui restaurant din franciza McDonald's aflat chiar în capitala Olandei, după ce s-au plâns de serviciile oferite, relatează Daily Mail în pagina electonică.

Scenă de ,,Fight Club" într-un McDonald's din Amsterdam - VIDEO (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Un moment surprins parcă din celebrul film al luiDavid Fincher, ,,Fight Club", s-a desfăşurat într-un restaurant McDonald's din Amsterdam. Nemulţumite de serviciile oferite de către personalul restaurantului, două femei au început să lovească în mod violent angajaţii fast-food-ului.

Scena nu s-a oprit aici, încurajate şi incitate de oamenii din jur care au început să filmeze momentul cu telefoanele mobile, femeile au început să arunce cu phare, şerveţele şi băuturile de pe tejghea în întreg personalul.

Chiar dacă şeful unităţii a intervenit promt în conflict, cele două femei nu au putut fi calmate uşor, una dintre ele întinzându-se peste tejghea chiar dacă dress-code-ul ei nu i-ar fi permis o asemenea ieşire. Situaţia a fost calmată la venirea autorităţilor, iar ,,doamnele războinice" au fost duse la secţie.

Jurnaliştii de la Daily Mail au etichetat povestea în celebrul slogan al francizei ,,They're NOT lovin' it!".

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului