Momente HALUCINANTE la Antena 3! Dăncilă, ATAC la ultimele două guverne PSD pe care le acuză pentru întârzierea investițiilor!

Momente HALUCINANTE la Antena 3! Dăncilă, ATAC la ultimele două guverne PSD pe care le acuză pentru întârzierea investițiilor!

Momente halucinante la Antena 3! Dăncilă, atac la ultimele două guverne PSD pe care le acuză pentru întârzierea investițiilor și atragerea de fonduri europene! Premierul Viorica Dancila a criticat joi la Antena 3 situatia absorbtiei fondurilor europene. Dancila nu a nominalizat vreun premier sau ministru din precedentele guverne PSD, dar a spus ca Romania risca sa piarda 800 milioane de euro, adaugand ca "trebuia sa avem o alta abordare, sa avem proiecte prin care sa atragem aceste fonduri. Dar nu vreau sa critic. Lucrurile nu stau asa cum ne-am dorit".

Dancila a declarat, joi, ca situatia privind construirea celor trei spitale regionale din fonduri europene nu este cea dorita, mentionand ca nu sunt trimise nici toate documentele necesare la Bruxelles, potrivit Agerpres.

"Legat de cele trei spitale pe fonduri europene. Cele trei spitale nu sunt in situatia pe care ne-am fi dorit-o cu totii, trebuia sa se construiasca la Iasi, Cluj si Craiova. Spitalul care trebuia sa se construiasca la Craiova - ni se cere o alta pozitionare, deci un alt teren pe care sa construim un alt spital, cer consultantii de la Banca de investitii. Iar la spitalul de la Cluj ni se cer inca 1,4 ha pentru construirea acestui spital. Nu sunt trimise nici toate documentele, pe care ar fi trebuit sa le avem deja, la Bruxelles. Cautam solutii pentru cele trei spitale, iar situatia nu pot sa spun ca ne bucura", a afirmat Dancila la Antena 3.

Ea a spus ca nu vrea sa se pronunte cine a generat aceasta situatie. "Sa vedem: este problema consultantilor? Sa vedem cine a generat aceasta situatie. Acum urmeaza sa vad cine este vinovat de cele intamplate. Vreau sa nu am o atitudine critica, vreau sa am o atitudine constructiva", a spus Dancila.

Premierul a mai declarat ca a dezavuat faptul ca linia de metrou care face legatura intre Gara de Nord si Otopeni nu are toata documentatia depusa. "Riscam sa ne trimita inapoi toata documentatia, deci nu ne putem incadra in termenul de 2020 pentru constructia acestei linii de metrou", a spus Dancila.

Are dreptate Dan Tăpălagă când scrie asta pe Facebook: Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

3 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 VIDEO Noua realitate din Rusia...