Momentul amuzant în care un preot este întrerupt de doi câini care se împreunează în timpul slujbei. Ce s-a întâmplat cu câinii VIDEO

Momentul amuzant în care un preot este întrerupt de doi câini care se împreunează în timpul slujbei. Ce s-a întâmplat cu câinii VIDEO

Slujba părintelui Pierre Maurício din Brazilia a fost întreruptă de o pereche de câini vagabonzi. Ei au fost adoptați de preot după ce s-au dat în spectacol.

Doi cățeluși obraznici au întrerupt o slujbă religioasă în Brazilia cu bufoneriile lor picante, după ce s-au urcat pe scenă și s-au bătut în joacă, înainte ca unul dintre ei să se urce pe celălalt în mijlocul predicii unui preot catolic, scrie dailymail.co.uk.

Momentul amuzant a fost filmat și apoi împărtășit de preot, care a rămas uimit de câinii care au intrat pe poartă, împreună cu congregația sa.

Părintele Pierre Maurício ținea o slujbă la biserica Santa Rita din orașul Juiz de Fora, statul Minas Gerais, luna trecută, când câinii vagabonzi au intrat și au făcut spectacol.

În timp ce încerca să vorbească despre rolul bisericii în timpul carnavalului, cățeii sunt văzuți cum se îndreaptă spre fața bisericii.

Credincioșii și oficialii bisericii rămân nemișcați în timp ce câinii sar fericiți până la locul în care preotul se afla în fața altarului și încep să se joace în jurul picioarelor acestuia.

Părintele a încercat să-și păstreze seriozitatea în timpul slujbei FOTO: Padre Pierre Maurício

Părintele Pierre încearcă să-și păstreze o față serioasă în timp ce câinii devin tot mai gălăgioși, înainte ca unul dintre ei să se cocoațe pe celălalt în văzul credincioșilor.

Preotul perplex își pune mâna în cap, neîncrezător în fața comportamentului nepotrivit al simpaticilor căței.

Dar pastorul nu s-a putut abține să nu găsească umorul în manifestarea câinilor și poate fi auzit spunând: "Nu au fost încă botezați, nu este posibil".

În timp ce credincioșii râd în hohote, el continuă: "Ce se întâmplă? O, Doamne! Iubitule Iisus. Tocmai mi-am dat seama că nu au fost botezați. Copiii mei, nu puteți face asta aici. Mergeți în pădure”, le spune el celor doi jucăuși.

Una dintre fetițele așezate lângă altar schițează un zâmbet și trebuie să își acopere gura în timp ce chicotește la cei doi câini obraznici.

Ea nu este singură, deoarece un bărbat care stă în spatele lui Pierre, care pare a fi un membru al clerului, râde împreună cu glumele preotului.

Alții sunt văzuți încercând să își înăbușe râsul pe măsură ce situația devine din ce în ce mai ridicolă, în timp ce o altă fată de altar pare să își păstreze calmul pe tot parcursul.

Povestea a avut un final emoționant, când pastorul bisericii a dezvăluit ulterior că i-a adoptat pe cei doi rătăciți.

După ce utilizatoarea Instagram Fabiene De Souza Mechler a comentat: "Ce frumoși, îngerași mici! Adoptați-i, părinte!", preotul a răspuns că a făcut deja acest lucru.

Un selfie zâmbitor îl arată pe acesta în biserică cu cei doi cățeluși sub braț.

În mod clar un iubitor de câini, omul lui Dumnezeu a împărtășit, de asemenea, imagini cu un dulce bulldog francez.

După ce a postat videoclipul cu câinii vagabonzi pe Instagram pentru cei 100.000 de urmăritori ai săi, clipul a adunat peste 23.000 de vizualizări și sute de comentarii.

Una dintre urmăritori, Sara Guerra, a râs, spunând: "Aceste lucruri ți se întâmplă doar ție, părinte Pierre".

Pe lângă faptul că este activ pe Instagram, părintele Pierre are și un canal YouTube cu 58.900 de abonați, unde ”oferă conținut de credință pentru a te apropia de Dumnezeu”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”