Momentul în care o rachetă rusească explodează în spatele unui reporter francez care era în direct VIDEO

Momentul în care o rachetă rusească explodează în spatele unui reporter francez care era în direct VIDEO

O echipă de reporteri francezi a fost luată prin surprindere în direct de un atac cu rachete lansat de forțele invadatoare ruse în orașul Kramatorsk din regiunea Donețk.

Momentul exploziei. Foto: Captură video Twitter

În videoclip se poate observa momentul în care reporterul este prezentat de către moderatorul emisiunii, care se afla în platoul televiziunii franceze, acesta fiind luat prin surprindere de o explozie puternică.

Conform relatărilor publicate în presa franceză, reporterul a asigurat că el și echipa de filmare au scăpat nevătămați.

Autoritățile ucrainene au transmis că în seara zilei de marți, 2 ianuarie, forțele ruse au lansat două bombardamente cu rachete asupra raionului Kramatorsk din regiunea Donețk. O rachetă a lovit orașul cu același nume și au fost rănite două persoane, iar o altă rachetă a căzut în satul Yakovlevka, conform Meduza .

Mass-media ucraineană a notat că racheta căzută în Kramatorsk a lovit arena clubului de hochei „Donbass”.

Arena nu este doar o clădire, este a doua casă pentru clubul nostru după 2014. Sunt sute de competiții pentru copii, zeci de turnee internaționale care au adus zâmbete copiilor. Este cea mai mare școală de hochei și patinaj artistic din Ucraina. Aceștia sunt oameni care au creat bucurie în toți cei 8 ani de la începutul războiului. Nu am cuvinte”, se arată într-o postare publicată pe Facebook de Fedor Ilenko , președintele clubului de hochei, făcând aluzie la conflictul dezlănțuit de separtiștii pro-ruși din Donbas în anul 2014, după alipirea ilegală a Crimeei.

Canalul de Telegram pro-rus Rybar a scris că forțele ruse au lovit „un punct de desfășurare a forțelor armate ale Ucrainei” care s-ar fi aflat pe arenă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Basilica.ro i-a cenzurat aberațiile / PS Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanațiului, diatribă rusofilă la adresa „Vestului imperialist” în pastorala …