Momentul în care un tâlhar este împușcat de clientul unui restaurant din Texas VIDEO

Momentul în care un tâlhar este împușcat de clientul unui restaurant din Texas VIDEO

Un tâlhar înarmat a încercat să jefuiască clienții unui restaurant din Texas, dar a fost oprit de unul dintre ei, care l-a împușcat mortal și a înapoiat banii persoanelor aflate în local.

Împușcăturile au avut loc joi, în jurul orei 23:30, când un bărbat mascat și cu o armă a încercat să jefuiască restaurantul. Bărbatul care a fost împușcat a fost identificat ca fiind Eric Eugene Washington, în vârstă de 30 de ani, scrie NBC News.

Locotenentul R. Willkens, de la poliția din Houston, a spus că hoțul avea ceea ce pare să fi fost un „pistol de plastic”.

Clientul care l-a împușcat pe tâlhar are 46 de ani au relatat martorii anchetatorilor, potrivit poliției. De asemenea, aceștia au precizat că au fost trase mai multe focuri de armă. Acesta nu a fost identificat întrucât până acum nu a fost arestat sau acuzat.

Tâlhar împușcat de client FOTO Captură video

Ofițerii au fost chemați la restaurant pentru un schimb de focuri și l-au găsit pe suspect, îmbrăcat numai în haine negre, cu o mască de schi neagră și mănuși, „împușcat de mai multe ori”. El a fost declarat decedat de către paramedici.

Martorii au spus că suspectul a dat buzna în restaurant și și-a îndreptat pistolul spre clienții de la care a cerut bani, potrivit poliției. În timp ce strângea banii de la clienți, unul dintre aceștia, descris ca fiind alb sau hispanic, „și-a scos propria sa armă și l-a împușcat pe suspect de mai multe ori”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?