Mondial cu scandal: Ecuador riscă să fie exclusă de la turneul final. Spaniolii spun că decizia e iminentă

Mondial cu scandal: Ecuador riscă să fie exclusă de la turneul final. Spaniolii spun că decizia e iminentă

Potrivit spaniolilor de la „Mundo Deportivo“, forul mondial ar fi primit mai multe documente care dovedesc, în mod clar, că naţionala Ecuadorului a folosit un fotbalist fără drept de joc în preliminarii.

Vorbim despre fundaşul Byron Castillo, care, de fapt, s-ar fi născut în Columbia. Pentru a-l putea folosi, ecuadorienii ar fi falsificat documentele prin care Castillo a primit cetăţenie.

„După dovezile prezentate celui mai înalt organism din fotbalul mondial, excluderea Ecuadorului pare iminentă“, a scris sursa citată.

Rămâne de văzut ce echipă va înlocui naţionala Ecuadorului, dacă aceasta va fi, într-adevăr, exclusă de la CM 2022. După tragerea la sorţi din luna aprilie, această reprezentativă a fost plasată în grupa A, alături de Qatar, Senegal şi Olanda.

Federaţia chiliană a fost cea care l-a denunţat la FIFA pe Castillo, după ce jucătorul a evoluat în ambele partide din preliminarii cu Chile.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante