Monica Anghel, Alina Sorescu, Doinița Oancea și Misty au făcut furori la o prezentare de modă. Ce ținute au purtat

Monica Anghel, Alina Sorescu, Doinița Oancea și Misty au făcut furori la o prezentare de modă. Ce ținute au purtat

Monica Anghel, Alina Sorescu, Doinița Oancea și Misty, partenera de viață a cântărețului Keo, au strălucit luni seară pe podium. Vedetele au defilat într-o extraordinară prezentare de modă care a avut loc la un hotel din inima Bucureștiului.

Monica Anghel a defilat pentru creatoarea de modă Cera Mihăilescu. Foto: Arhivă

Evenimentul „Soiress de la Mode- 120 de ani de Chanel”, a fost organizat de celebrul Alin Gălățescu. Artistele Monica Anghel și Alina Sorescu au defilat pentru creatoarea de modă Cera Mihăilescu , în timp ce Misty a strălucit în creația designerului Antonia Nae. De asemenea, Doinița Oancea a defilat în prezentarea designerului Denis Predescu.

Defilez pentru a patra oară acum. Mie-mi place extraordinar de mult să lucrez cu Cera Mihăilescu. A ținut cont de personalitatea fiecăruia dintre noi. E un lucru interesant!

Nu am mai făcut nimic cu acel proces de furt de identitate, pentru că în momentul de față nu ai ce să faci! Pregătesc un eveniment pentru data de 9 noiembrie, o lansare de piesă în colaborare cu Bella Santiago. Lansarea piesei a plecat de la „Spune-mi". Nu întâmplător am ales să fac evenimentul la Grădina Șevaletelor, în spațiul fratelui meu, cumva la mine acasă, pentru că de la piesa mea a plecat toată povestea asta.

Sper să pot să țin post acum, posturile sunt foarte importante, atât din punct de vedere religios cât și al sănătății. Urmează o perioadă destul de aglomerată pentru mine!”, a declarat cântăreața Monica Anghel pentru Click!

Citește continuarea pe Click.ro!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”